Otobüslerin ne zaman geleceğini gösteren uygulama?

İçindekiler:

  1. Otobüslerin ne zaman geleceğini gösteren uygulama?
  2. Istanbulda nereye nasıl gidilir uygulama?
  3. E Komobil online yükleme nedir?
  4. Otobüsüm nerede uygulaması nasıl kullanılır?
  5. Belediye otobüslerinin nerede olduğunu gösteren uygulama?
  6. Kent karta para nasıl yükleniyor?
  7. Kobis karta nasıl para yüklenir?
  8. İETT'nin nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  9. Otobüsün nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  10. Denizli dolmuş sabah saat kaçta?
  11. Çekmeköy minibüsleri nereden kalkıyor?

Otobüslerin ne zaman geleceğini gösteren uygulama?

Moovit, dünya genelinde 3200'den fazla şehirde 865 milyondan fazla kullanıcıya rehberlik ediyor. Kullanıcılar güncellenmiş otobüs saatlerini ve tren saatlerini, toplu ulaşım haritalarını ve (mevcutsa) gerçek zamanlı varış saatlerini görebiliyorlar.

Istanbulda nereye nasıl gidilir uygulama?

İstanbul'da yaşamanızı kolaylaştıracak Android ve iPhone...
  • İBB CepTrafik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi uygulaması olan bu uygulama ile şehrin tüm sokaklarının trafik durumuna dair veriler her an elinizin altında. ...
  • Yandex.Navigasyon. ...
  • Nasıl Giderim. ...
  • Metro İstanbul. ...
  • Sabiha Gökçen. ...
  • Mobiett. ...
  • İSPARK. ...
  • Havaalanı
Daha fazla öğe...

E Komobil online yükleme nedir?

Artık e-komobil resmi sayfası olan ekomobil.com/index.php sayesinde oldukça hızlı ve kolay bir şekilde kartınızdaki kalan bakiyeyi öğrenebilir ve TL yükleme yapabilirsiniz. E-Komobil web sitesine uğrayarak kart bilgilerinizi girebilir ve kartınızdaki kalan bakiyeyi anında öğrenebilirsiniz.

Otobüsüm nerede uygulaması nasıl kullanılır?

Artık saatlerce durakta otobüs beklemek yok. İETT'nin sayfasında yer alan 'otobüsüm nerede' uygulaması sayesinde otobüsün varış dakikasını öğrenebileceksiniz. UYGULAMA NASIL KULLANILIYOR? İETT'nin sayfasında yer alan 'otobüsüm nerede' kısmında hat veya durak adını ardından bulunduğunuz durağı yazmanız yeterli...

Belediye otobüslerinin nerede olduğunu gösteren uygulama?

MOBİETT Akıllı Durak uygulaması sayesinde, İstanbul'da bulunan yaklaşık 11 bin durak, “akıllı durağa” dönüştürüldü. Ayrıca 6 bine yakın otobüsün durağa varış süreci de gerçek zamanlı olarak kullanıcılara verilecek bir altyapı sunuluyor.

Kent karta para nasıl yükleniyor?

Kentkart'ın üzerindeki numarayı gir. Tebrikler, kartını tanımladın. Eklediğin kartını seçerek, yüklemek istediğin tutarı gir. fastPay'e tanımladığın kredi kartlarından birini seç (dilersen fastPay bakiyeni de kullanabilirsin).

Kobis karta nasıl para yüklenir?

Kayıtlı üye değil iseniz üye işlemleri sayfasından üye ol linkine tıklayarak üyelik formunda istenen bilgileri doldurarak anında sisteme üye olabilir. Kart ücreti ve dolum işlemlerini kredi kartınız ile web sitesindeki Üye Kartı Al-Kredi Yükle linkinden yapabilirsiniz.

İETT'nin nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Artık saatlerce durakta otobüs beklemek yok. İETT'nin sayfasında yer alan 'otobüsüm nerede' uygulaması sayesinde otobüsün varış dakikasını öğrenebileceksiniz. UYGULAMA NASIL KULLANILIYOR? İETT'nin sayfasında yer alan 'otobüsüm nerede' kısmında hat veya durak adını ardından bulunduğunuz durağı yazmanız yeterli...

Otobüsün nerede olduğunu nasıl öğrenebilirim?

İETT'nin sayfasında yer alan 'otobüsüm nerede' uygulaması sayesinde otobüsün varış dakikasını öğrenebileceksiniz. UYGULAMA NASIL KULLANILIYOR? İETT'nin sayfasında yer alan 'otobüsüm nerede' kısmında hat veya durak adını ardından bulunduğunuz durağı yazmanız yeterli...

Denizli dolmuş sabah saat kaçta?

Sabah sabah 05:30 da başlayıp her yarım saatte bir 17:00 de bitmektedir. Denizliden 07:00 da başlayıp her yarım saatte bir 19:00 a kadar.

Çekmeköy minibüsleri nereden kalkıyor?

Çekmeköy - Dudullu - Ümraniye Minibüsleri, Merkez Mahallesi ve Şahinbey'den dönüşümlü olarak sefer yapmaktadır. Minibüs hattı Çekmeköy'den Hamza Yerlikaya Bulvarını takip ederek Alemdağ Caddesine bağlanıp Dudullu, Tepeüstü, Çakmak duraklarını takip ederek Ümraniye (santral) son durağına varır.