Güzelbahçe hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Güzelbahçe hangi semtte?
  2. Izmir konaktan Güzelbahçe'ye Nasıl Gidilir?
  3. Güzelbahçede denize girilir mi?
  4. Güzelbahçe Neyi Meşhur?
  5. Güzelbahçe'de denize girilir mi?
  6. Konaktan Güzelbahçe'ye hangi Otobüs gider?
  7. Güzelbahçe Belediyesi hangi Otobüs gider?
  8. Narlidere hangi otobus?
  9. Güzelbahçe Belediyesine nasıl gidilir?

Güzelbahçe hangi semtte?

İlçenin Konumu: Ege Bölgesi'nde, İzmir İli'ne bağlı bir ilçe olan Güzelbahçe, kuzeyinde İzmir Körfezi, doğusunda Narlıdere ve Konak, güneyinde Menderes ve Urla, batısında yine Urla ile çevrilidir. İzmir'in merkezine 24 km. uzaklıkta olan Güzelbahçe düzlük bir alanda yer almaktadır.

Izmir konaktan Güzelbahçe'ye Nasıl Gidilir?

İzmir'den Güzelbahçe'ye Ulaşım Şehir merkezinden ulaşım 8, 82, 975, 9 no'lu otobüs hatları ile sağlanmaktadır. Vapur ile ulaşım ise Konak-Güzelbahçe vapuru ile sağlanmaktadır. Bu hat; Göztepe, Güzelbahçe, Urla, Foça ve Karaburun arası ulaşım sağlamaktadır ve ulaşım ücreti ortalama 3.5 TL'dir.

Güzelbahçede denize girilir mi?

Güzelbahçe seyahatinizde denize girmek için tercih edebileceğiniz plajlar arasında; Siteler Plajı, 2. Liman Halk Plajı ve Maltepe Sahili'nde yer alan halk plajı yer almaktadır. Dilerseniz, ilçe merkezine 25 km uzaklıkta bulunan Akarca Plajı'ndan da denize girebilirsiniz.

Güzelbahçe Neyi Meşhur?

Güzelbahçe'nin en meşhur balığı sardalyedir. En lezzetli kalamarlar Güzelbahçe sahillerinden çıkıyor. Ayrıca barbun, çipura, tekir, dil balığı, tavuk balığı, uskumru ve ahtapot Güzelbahçe açıklarında balıkçıların avlandığı balık türleridir. Yörük kültüründe önemli bir yere sahiptir.

Güzelbahçe'de denize girilir mi?

Güzelbahçe Seyahatine Gideceklere Plaj Rehberi. ... Güzelbahçe seyahatinizde denize girmek için tercih edebileceğiniz plajlar arasında; Siteler Plajı, 2. Liman Halk Plajı ve Maltepe Sahili'nde yer alan halk plajı yer almaktadır. Dilerseniz, ilçe merkezine 25 km uzaklıkta bulunan Akarca Plajı'ndan da denize girebilirsiniz.

Konaktan Güzelbahçe'ye hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Güzelbahçe/Konak yakınından geçiyor: 8, 975, 981, 984.

Güzelbahçe Belediyesi hangi Otobüs gider?

İlçeye ulaşım ESHOT Genel Müdürlüğü'nün 8, 82, 320, 321, 975, 981, 982, 983, 984, 985 hat numaralı halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Güzelbahçe, Urla ve Seferihisar dolmuşları ilçemizden geçmektedir.

Narlidere hangi otobus?

Bu Otobüs hatları Narlidere yakınından geçiyor: 5, 510, 551, 6, 984.

Güzelbahçe Belediyesine nasıl gidilir?

983, 984, 985 hat numaralı halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Güzelbahçe, Urla ve Seferihisar dolmuşları ilçemizden geçmektedir. İlçe içi ulaşım ESHOT Genel Müdürlüğü'nün 9 (Özzümrüt Evleri-Siteler), 28 (Kavacık-Güzelbahçe) hat numaralı halk otobüsleri ile sağlanmaktadır.