ETS de neden tur yok?

İçindekiler:

  1. ETS de neden tur yok?
  2. ETS Tur ne iş yapar?
  3. ETS turu nereye şikayet edebilirim?
  4. Etstur sahibi kim?
  5. Tur şirketi ne yapar?
  6. ETS Tur Genel müdür?
  7. Türkiye Turizm Bakanı kimdir?

ETS de neden tur yok?

Ancak Temmuz ayına gelmesine rağmen koronavirüs vaka sayısının azalmaması ve buna bağlı olarak tatilcilerin turlara ilgi göstermemesi üzerine ETS de bu yıl düzenleyeceği turları satışlara kapatma kararı aldı.

ETS Tur ne iş yapar?

Türkiye'nin önde gelen seyahat ve turizm kuruluşu olan Etstur, yurt içinde binlerce otelin satış ve pazarlamasını gerçekleştiriyor. Türkiye'de 60, yurt dışında ise yaklaşık 40 destinasyonu kapsayan yüzlerce tur paketi üreten firma, çatısı altında birçok markaya da ev sahipliği yapıyor.

ETS turu nereye şikayet edebilirim?

İptal ve değişiklik işlemleriniz için 4 no'lu ETS müşteri hizmetlerini arayabilir ya da size en yakın ETS Tur acentesini ziyaret edebilirsiniz.

Etstur sahibi kim?

Babası tüccar olan Ersoy; Orta öğrenimini İstanbul'daki Özel Alman Lisesinde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesinde İngilizce İşletme bölümünü bitirdi. 1991 yılında ikiz kardeşi Murat ile birlikte "Ersoy Turistik Servisleri" adlı turizm firmasını kurdu.

Tur şirketi ne yapar?

Kendi başına ya da grup çalışması halinde; konaklama, ulaştırma, yiyecek, içecek gibi turizm hizmetlerini bir araya getirip, paket ürün oluşturarak, bu ürünü doğrudan veya kurumlar aracılığıyla tüketiciye pazarlama ve satış yapma bilgi becerisine sahip kişilere "Tur operatörü” denir.

ETS Tur Genel müdür?

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na atanan Ets Tur, Voyage ve Maxx Royal gruplarının sahibi Mehmet Ersoy'un ardından, Ets Grubu'nda yeni yapılanmaya gidildi. Yönetimden ayrılan Mehmet Ersoy yerine grupta 20 yıldır hizmet veren Coşkun Tünay Başkanlığında bir yönetim ve icra kurulu oluşturuldu.

Türkiye Turizm Bakanı kimdir?

Mehmet Nuri Ersoy, 9 Temmuz 2018 tarihinde Bakanlık görevine başlamasıyla birlikte, şirketindeki bütün görev ve unvanlarını devretti.