Kütahya Afyon trenle kaç saat?

İçindekiler:

  1. Kütahya Afyon trenle kaç saat?
  2. Afyon Eskişehir arası tren kaç saat?
  3. Eskişehir Afyon arası tren var mı?
  4. Afyonkarahisar tren var mı?
  5. Eskişehir Afyon hızlı tren var mı?
  6. Afyon demir yolu var mı?

Kütahya Afyon trenle kaç saat?

KütahyaAfyon arası Tren yolu mesafesi 105 Km olduğundan Bölgesel Trenleri ile tren yolculuğu yaklaşık, 1 saat 45 dakika sürmektedir, Kütahya-Afyon tren yolculuk süresi aktarmalı veya aktarmasız oluşuna, diğer İstasyonlara Uğramalı veya ekspres seferlere, Yolcu yoğunluğuna, tren arızalarına, KütahyaAfyon tren ...

Afyon Eskişehir arası tren kaç saat?

Eskişehir - Kütahya - Afyon Bölgesel Treni Eskişehir Kütahya Afyon tren seferleri, tren saatleri, tren bileti fiyatları. Eskişehir Afyonkarahisar tren yolculuğu yaklaşık 3 saat 20 dakika sürmektedir.

Eskişehir Afyon arası tren var mı?

Eskişehir tren istasyonundan ise ilk tren 07:30 saatinde hareket etmektedir. Afyon Eskişehir arası tren seferi var mı? Eskişehir Afyon Arası Pamukkale Ekspresi ve Eskişehir Afyon Raybüs ile her gün karşılıklı 2 Tren seferi düzenlenmektedir. iki istasyon arası Tren ile yaklaşık 3 buçuk saat sürmektedir.

Afyonkarahisar tren var mı?

Afyon Ali Çetinkaya Bölgesel Tren Seferleri Afyon Ali Çetinkaya Tren Garından günde yalnızca 1 bölgesel tren seferi gerçekleşmektedir. Son durağı Eskişehir olan Afyonkarahisar - Eskişehirin hareket saati 06:50'dir. Detaylar için yukarıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.

Eskişehir Afyon hızlı tren var mı?

AfyonEskişehir tren saatleri. Tren Seferleri Temmuz 2021 de güncellenmiştir. Afyon Eskişehir arası Pamukkale Ekspresi ve Raybüslerle gün içinde karşılıklı 1 sefer yapılmaktadır. Yolculuk süresi 3,5 saat olup Tren biletleri 21 TL den satılmaktadır.

Afyon demir yolu var mı?

Dönemin en önemli ulaşım aracı olan demiryolu taşımacılığının Afyonkarahisar'daki ilk istasyonu olan Afyon Şehir Tren Garı'nın uzun yıllar şehir halkına hizmet etmesine rağmen günümüzde kaderine terk edilmiş durumda olduğunu aktaran Hasan Özpınar, "Ulaşım hizmetlerinin en önemli ağlarından birisi olan demiryolu ...