Morhipo nerede istanbul?

İçindekiler:

  1. Morhipo nerede istanbul?
  2. Morhipo hangi kargo ile çalışıyor?
  3. Morhipo market hangi illerde?
  4. Morhipo nasıl Satıcı olunur?
  5. Istegelsin hangi illerde?
  6. Morhipo market kimin?
  7. Istegelsin kaç ilde var?

Morhipo nerede istanbul?

İletişim
  • Müşteri Hizmetleri: 0850 222 30 90 (Haftanın 7 günü 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz)
  • Faks: (0212) 335 83 93.
  • Unvanı: Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş İstanbul Morhipo Şubesi.
  • Adres: Büyükdere Cad. No: 237 Noramin İş Merkezi Giriş Katı Maslak / İstanbul.
  • Ticaret Sicil Numarası: 237366-5.

Morhipo hangi kargo ile çalışıyor?

Siparişleriniz Yurtiçi, MNG ya da Hepsiexpress kargo firmaları ile adresinize iletilmektedir. Kapıda ödemeli siparişlerinizde ise sadece Yurtiçi Kargo ile adresinize teslimat yapılmaktadır.

Morhipo market hangi illerde?

Şimdilik İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Bodrum'da hizmet veren Morhipo Market, genellikle giyim, kozmetik ve moda üzerine ilerleyen ürün kategorisini de genişletmiş oluyor. Morhipo Market sekmesi üzerinden tıpkı istegelsin'de olduğu gibi alışveriş yapabiliyorsunuz.

Morhipo nasıl Satıcı olunur?

Morhipo'da satış yapmak ve gelirlerini arttırmak isteyen mağazalar ilk olarak satış yapacakları mağazalarını aktif etmeleri için Morhipo ile iletişime geçmeli ve mağaza açma başvurusu yapmalıdır. Morhipo mağaza başvuruları morhipo iletişim numarası üzerinden veya e-mail başvurusu ile yapılmaktadır.

Istegelsin hangi illerde?

İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa'nın bazı bölgelerinde online süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, diğer şehirlerdeki kullanıcılarının da sipariş verebilmesi için kargoyla teslim özelliğini uygulamaya koydu.

Morhipo market kimin?

2011'de Boyner Holding çatısı altında kurulduk. Türkiye'de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede topladık.

Istegelsin kaç ilde var?

Türkiye'nin 81 iline hizmet verecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden istegelsin CEO'su Sedat Yıldırım, “Yeni uygulamaya koyduğumuz kargoyla teslim özelliği ile Türkiye'nin 81 iline ulaşabileceğiz. istegelsin olarak amacımız tüm Türkiye'ye hizmet verir hale gelmek.