iMom vitamin neye yarar?

İçindekiler:

  1. iMom vitamin neye yarar?
  2. iMom ilaç nedir?
  3. Omega 3 hamilelikte kaçıncı ayda kullanılır?
  4. iMom Prımo nasıl kullanılır?
  5. omega 3 hamilelikte kullanılır mı?
  6. Solgar Omega 3 hamilelikte kullanılır mı?

iMom vitamin neye yarar?

- EPA ve/veya DHA kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur. - DHA normal beyin fonksiyonlarının korunmasına katkıda bulunur. - DHA normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur. - EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

iMom ilaç nedir?

İMom Omega 400 mcg folik asit içermektedir. Folik asit, Hamilelik sırasında annedeki dokuların gelişimine katkıda bulunur. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Omega 3 hamilelikte kaçıncı ayda kullanılır?

Gebe olunsun veya olunmasın her bireydeki sağlıklı bir diyet, yeterli oranda omega-3 içermelidir. Gebelikte ise günlük en az 250mg omega-3 alımı öneririz. Bununla beraber bebeğin özellikle ihtiyacı olduğu dönem gebeliğin son 3 aylık dönemidir. Omega-3 en fazla balık ve balık yağı ürünlerinde bulunur.

iMom Prımo nasıl kullanılır?

İMom Primo 30 Kapsül Folik asit (Quatrefolic), Vitamin D3, İyot, Vitamin B12 ve Çinko içerir. Kullanımı: Gün içerisinde 1 kapsül 1 bardak su ile tüketiniz.

omega 3 hamilelikte kullanılır mı?

Gebelikte hayvansal omega 3 Gebelikte önerilen günlük doz, 300mg DHA içeren hayvansal omega 3'tür. Omega 3 kullanan anne adaylarının bebeklerinde alerjik hastalık görülme ihtimali azalmaktadır. Bebeklerin zihinsel gelişimini, uyku düzenini ve bağışıklık sistemini olumlu etkilemektedir.

Solgar Omega 3 hamilelikte kullanılır mı?

Omega 3 yağ asitleri, gebelik döneminde doktor kontrolünde ve uygun bir şekilde tüketildiğinde anne sağlığı ve bebek gelişimi üzerinde olumlu etkiye sahiptir. Omega 3'ün gebelik zehirlenmesi, erken doğum, düşük doğum ağırlıklı bebek dünyaya getirme ve doğum sonrası depresyon riskini azalttığı bilinmektedir.