Açık bilet nasıl kullanılır Pamukkale?

İçindekiler:

  1. Açık bilet nasıl kullanılır Pamukkale?
  2. Otobüs açık bilet nasıl kullanılır?
  3. Pegasus açığa alınan bileti başkası kullanabilir mi?
  4. Promosyonlu uçak bileti açığa alınır mı?
  5. Ucak biletini baskasi kullanabilir mi?

Açık bilet nasıl kullanılır Pamukkale?

Bilet satış şubelerimizden yazdırılmış biletlerinizi araç hareket saatinden 6 saat öncesine kadar, bilet ile birlikte en yakın bilet satış noktasına başvurarak iptal ettirebilir veya açığa aldırabilirsiniz. Biletiniz olmadan ücret iadesi yapılamaz ve yeni yolculuk hakkı verilemez.

Otobüs açık bilet nasıl kullanılır?

Açığa alınan biletiniz iptal edilmediği için tekrar biletinizi kullanmak istediğiniz herhangi bir para ödemesi yapmanıza da gerek kalmayacaktır.Seyahat etmek istediğiniz tarih ve saati belirlediğinizde bilet aldığınız acentayı veya otobüs firmasını arayıp,seyahat bilgilerini firmayla paylaşmanız yeterli olacaktır.

Pegasus açığa alınan bileti başkası kullanabilir mi?

Pegasus Açık Bilet Kuralları Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Kredi kartı ile alınmış biletler de açık tarihli bilete dönüştürülebilir. Bilet tarihlendirirken arada ücret farkı varsa üzerine eklenir. Açık biletler başkasına devredilemez ya da bilet üzerindeki isim değiştirilemez.

Promosyonlu uçak bileti açığa alınır mı?

Farklı şirketlerde farklı sınıflandırmalar yapılıyor ama genelde “promosyon” olarak belirtilmiş biletlerden aldığınızda iptal ve iade işlemi yapamıyorsunuz. “Esnek” biletlerde vergiler hariç iade alabiliyor ya da az bir miktar ödeme yaparak iptal ve değişiklik işlemlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Ucak biletini baskasi kullanabilir mi?

Biletinizi başka birine devretmeniz ne yazık ki mümkün değil. Yolculuğunuzu gerçekleştiremeyeceğiniz durumlarda biletinizin iadesi için iade koşullarına bağlı kalarak bize ulaşın sayfamızdan çağrı merkezimize ya da satış ofislerimize başvurabilirsiniz.