Pegasus engelli bilet nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Pegasus engelli bilet nasıl alınır?
  2. Engellilere uçak bedava mı?
  3. Çocuğum kaç yaşına geldiğinde yanında refakatçi olmadan seyahat edebilir?
  4. Pegasus kimler uçabilir?
  5. Engellilere uçak bileti ne kadar?
  6. Otobüs bileti engelli indirimi ne kadar?
  7. Pegasus kac yasina kadar bebek?
  8. Türk Hava Yolları'nda engelli indirimi ne kadar?

Pegasus engelli bilet nasıl alınır?

Tekerlekli sandalye talebinizi uçuşa 48 saat kalana kadar 12 12 numaralı çağrı merkezimizi arayarak biletinize ekletebilirsiniz.

Engellilere uçak bedava mı?

@ ve üzeri oranda engelli olan yolcularımıza, promosyon biletler hariç tüm iç hat biletlerde indirim ve tüm dış hat biletlerde % indirim sağlıyoruz.

Çocuğum kaç yaşına geldiğinde yanında refakatçi olmadan seyahat edebilir?

Uçak içerisindeki tüm kabinlere çocuk yolcu kabulü yapılır. 2-7 yaş arası çocuk yolcularımız sadece ebeveynlerinden biri veya en az 18 yaşında olan bir refakatçi ile beraber seyahat edebilirler. 7-12 yaş arası çocuk yolcularımız uçuşlarımızda tek başlarına veya refakat hostesi ile birlikte seyahat edebilirler.

Pegasus kimler uçabilir?

· Yalnız başına seyahat edemezler. · 18 yaşından gün almış ebeveyn / yetkili kişi ile seyahat edebilir. · Refakat kabin memuru verilmez.

Engellilere uçak bileti ne kadar?

Engelli yolcularımız iç hat biletlerinde %20 indirimden, dış hat biletlerinde %25 indirimden faydalanırken sürekli belge göstermelerine gerek kalmıyor.

Otobüs bileti engelli indirimi ne kadar?

Karayolları Taşıma Yönetmeliği 57.madde 11.fıkra: (Değişik ibare:RG-21/8/2009-27326) % 40 oranında engelli olduğunu belgeleyen kişiler için bilet ücreti geçerli ücret tarifesi üzerinden % 30 indirimli düzenlenir.

Pegasus kac yasina kadar bebek?

Uçuş içi emniyet kuralları gereği, bir yetişkin en fazla bir bebeğe refakat edebilir. 8 gün-3 yaşından gün almamış (0-24 aylık) bebek misafirler için kurallar şöyledir: -18 yaşından gün almış ebeveyn / yetkili kişi ile seyahat edebilirler. -Bu yaş aralığındaki çocuklar için bebek ücreti uygulanır.

Türk Hava Yolları'nda engelli indirimi ne kadar?

Türkiye çıkışlı Türk Hava Yolları seferlerinde engelli yolcularımızın sadece bir kereliğine engelli belgeleriyle birlikte Miles&Smiles üyesi olmaları yeterli oluyor. Engelli yolcularımız iç hat biletlerinde %20 indirimden, dış hat biletlerinde %25 indirimden faydalanırken sürekli belge göstermelerine gerek kalmıyor.