Indesit buzdolapları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Indesit buzdolapları ne kadar?
  2. Indesit Total No Frost kaç litre?
  3. Indesit hangi markanın ürünü?
  4. Buzdolabının motoru neden sesli çalışıyor?
  5. Indesit Company kimin?
  6. Vestel mi Indesit mi?
  7. Derin dondurucu neden sesli çalışır?
  8. Buzdolabı fan motoru bozulursa ne olur?
  9. Buzdolabının gazı biterse ne olur?
  10. Buzdolabının Gazi neden biter?

Indesit buzdolapları ne kadar?

Kimden Sahibinden
İlan BaşlığıTürüFiyat
Indesit buzdolabı no frostÜstten Donduruculu750 TL
Indesit BuzdolabiÜstten Donduruculu1.450 TL
İndesit Marka Statik BuzdolabıÜstten Donduruculu740 TL
İndesit Tan 6 FNF DNX (TK) BuzdolabıÜstten Donduruculu1.850 TL
17 satır daha

Indesit Total No Frost kaç litre?

Brüt Hacim: 378 Lt. Dondurucu Kısmı Hacmi: 62 Lt. Ürün Boyutları (YXGXD): 190.5 X 70 X 71.5 cm.

Indesit hangi markanın ürünü?

Indesit Company, İtalya merkezli beyaz eşya üreticisidir. 1975'te Fabriano, İtalya'da kuruldu ve 1987'den beri Milan borsalarında işlem görüyor. Grubun ana markaları Indesit, Hotpoint, Ariston Thermo ve Scholtèsdir.

Buzdolabının motoru neden sesli çalışıyor?

Gaz boruları bu kısımlardan geçtiği için el değmeyecek kadar ısınacak. Bu da normal bir durumdur, endişelenmeniz gerekmez. Buzdolabının içinde dolaşan soğutucu gazın akış sesini duyuyorsunuz. Özellikle gece sessizliğinde daha rahat duyulabilen bu ses, çalışması gereğidir ve normaldir.

Indesit Company kimin?

Indesit 1975 yılında İtalya'da kurulan beyaz eşya üreticisidir. Indesit'in yüzde 60,4 hissesi 2014 yılında dünyanın en büyük beyaz eşya üreticisi Whirlpool tarafından satın alındı.

Vestel mi Indesit mi?

Ariston, hotpoint ve indesit beyaz eşya arıza ve kurulumları içinse servislik Vestel markasına devredildi. Ariston, hotpoint, indesit Türkiye'den çekildi fakat şuan da bu ürünlerin servisliğini Vestel devir aldı ve onlar hizmete devam etmektedir.

Derin dondurucu neden sesli çalışır?

Derin dondurucunuzun ayakları zemine tam oturmuyorsa titreşim ve ses oluşur. ... Ayrıca içindeki raflar yerine tam oturmadıysa ve dondurucunun üzerinde herhangi bir eşya varsa titreşim sesi oluşabilir. Duyduğunuz su püskürme ya da dökülme sesiyse: Ürününüzün içindeki gaz hareket ederken bu sesi duyarsınız ve normaldir.

Buzdolabı fan motoru bozulursa ne olur?

Bu tip arızada, buzdolabınızdan hiç fan sesi gelmez. Bazı buzdolapları fan motoru yanınca kendisini otomatik olarak kapatır. Buzdolabı fan motoru yandığında, yani çalışamaz hale geldiğinde buzdolabı soğutma işini tamamen keser. Buzdolabınızda, kötü bir koku oluşur.

Buzdolabının gazı biterse ne olur?

Buzdolabı Gaz Ömrü Ne Kadardır? Söylediğimiz gibi gaz içeride kaldığı ve dışarı asla çıkmadığı için yani bir döngüde olduğu için gazın bitmesi söz konusu olamaz. Tek bitme şansı gaz kaçağıdır ki bu uzun yıllarda görülebilen bir olaydır.

Buzdolabının Gazi neden biter?

Buzdolabı gazı neden biter? Buzdolabı gazı buzdolabında delinmeler, kaçaklar veya sızıntılar olduğunda biter. Yukarıda da belirttiğimiz gibi buzdolabınızın gazının kendi kendine bitmesi mümkün değildir.