Avea hat kaç ay sonra kapanır?

İçindekiler:

  1. Avea hat kaç ay sonra kapanır?
  2. 6 ay kontör Yüklemezsem ne olur AVEA?
  3. Vodafone faturasız hat kaç ayda kapanır?
  4. Türk Telekom fatura ödedim ne zaman açılır?
  5. Vodafone kaç ay kontör Yüklemeyince hat kapanır?
  6. Hattım kapanmış mı nasıl öğrenirim?
  7. Internet faturasını ödedikten sonra ne zaman açılır?

Avea hat kaç ay sonra kapanır?

Aktif Süre (184 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.

6 ay kontör Yüklemezsem ne olur AVEA?

Eğer 180 gün yani 6 ay boyunca yükleme yapmazsanız hattınızla ne dış arama alabilir ne de arama yapabilirsiniz. Eğer bu 6 ayı takip eden 90 gün içinde de kontör yüklemezseniz hattınız tamamen kapanır ve abonelik sözleşmeniz iptal olur.

Vodafone faturasız hat kaç ayda kapanır?

Turkcell, Avea ve Vodafone operatörlerine ait faturasız hatlar 180 gün içinde yükleme yapılmadığı taktirde kapanmaktadır.

Türk Telekom fatura ödedim ne zaman açılır?

Türk Telekom Fatura Ödendikten Sonra Ne Zaman Açılır Türk Telekom faturalı hat borcundan dolayı kapandıktan sonra ödeme yapılırsa ortalama olarak hattınız sistem tarafından otomatik olarak en geç 2 saat içerisinde açılmaktadır.

Vodafone kaç ay kontör Yüklemeyince hat kapanır?

En düşük yükleme miktarını yükledikten sonraki 180 gün boyunca bakiyeniz bulunuyorsa arama yapabilir, bulunmuyorsa dışardan aranmaya devam edebilirsiniz. 90 gün boyunca kontör yüklenmemiş ve bakiyeniz sıfır ise Vodafone tarafından arama ve kısa mesaj gönderme kısıtlaması başlar.

Hattım kapanmış mı nasıl öğrenirim?

Ayrıca, cep telefonunuzdan *166*5# yazdıktan sonra arama tuşuna basarak da kullanım dönemlerinizi öğrenebilirsiniz.

Internet faturasını ödedikten sonra ne zaman açılır?

Tüm bankalar ile çevrimiçi olarak çalıştığımız için, hattınız faturanızı ödedikten en geç 10 dakika sonra görüşmelere açılacaktır.