1 SMS kaç karakter Vodafone?

İçindekiler:

  1. 1 SMS kaç karakter Vodafone?
  2. Turkcell 1 SMS ücreti ne kadar?
  3. SMS kaç karakter olmalı?
  4. 1 kısa mesaj kaç karakter?
  5. Turkcell sesli mesaj paralı mı?

1 SMS kaç karakter Vodafone?

Dahil olduğunuz abonelik paketinin kısa mesaj tarifesi ile ücretlendirilirsiniz. Bir mesajınızın uzunluğu; nokta, virgül, rakam ve boşluklar dahil 160 karakterdir. 160 karakteri geçmeniz durumunda mesaj karakterine göre 2 veya daha fazla mesaj ücreti ile ücretlendirilirsiniz.

Turkcell 1 SMS ücreti ne kadar?

Tüm Turkcell'liler için yurt içine gönderilen her mesajın servis ücreti 57,96 kuruştur. Yurt dışına mesaj gönderimi: Faturalı ve Hazır Kart'lılar için 1,42 TL'dir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

SMS kaç karakter olmalı?

Bir Mesaj 160 karakterden oluşur.

1 kısa mesaj kaç karakter?

Kısa mesaj en fazla 160 karakter olabiliyor ve 1 SMS olarak ücretlendiriliyor. Uzun mesaj ise 640 karaktere kadar olabiliyor ve uzunluğuna bağlı olarak 2,3 veya 4 SMS olarak ücretlendiriliyor. Mesajınızı yazarken mesaj boyuna göre kaç SMS ile ücretlendirileceği anında ekranda belirir ve SMS Ücreti alanında gösterilir.

Turkcell sesli mesaj paralı mı?

Turkcell kullanıcısı olarak bir başka Turkcell'liye Sekreter Servisi ile mesaj bırakırken kendi tarifenizden ücretlendirilirsiniz, ek olarak hizmet bedeli 2,30 TL'dir. ... En fazla 100 adet sesli mesaj bırakılabilir.