Socar Türkiye sahipleri kimler?

İçindekiler:

  1. Socar Türkiye sahipleri kimler?
  2. Socar Türkiye Genel Müdürü Kimdir?
  3. Levent Kocagül kimdir?
  4. Mesut ilter kimdir?
  5. Socar hangi ülkelerde var?
  6. Bayburt Kenan Yavuz kim?

Socar Türkiye sahipleri kimler?

Socar Turkey'nin sahibi kim? - Socar Turkey ortaklık yapısı
SıraOrtakSermayesi
1Socar Turkey Enerji A.Ş. (Azerbaycan)4.707.999.872 TL
2Injaz Projects Limited-IPCL Holding125 TL
3Socar Power Enerji Yatırımları A.Ş.1 TL
4Socar Turkey Gaz Dağıtım San. ve Tic. A.Ş.1 TL
2 satır daha

Socar Türkiye Genel Müdürü Kimdir?

SOCAR Turkey Akaryakıt Depolama A.Ş. Genel Müdürü Sn. Haluk URUL, Şirketimiz Genel Müdürüne bağlı olacak şekilde, Petrokimya üretim fonksiyonlarını yönetmek üzere, Rafineri ve Petrokimya İş Birimi, Petrokimya Üretim Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcılığına atanmıştır.

Levent Kocagül kimdir?

KİPLAS Ege Bölge Temsilcilik Heyeti'nde tarihinden bu yana Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Levent Kocagül, TED Aliağa Koleji Yönetim Kurulu Üyeliği görevine de halen devam etmektedir. Kocagül, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mesut ilter kimdir?

İZMİT RAFİNERİ MÜDÜRÜ Mesut İlter, 2009-2014 yılları arasında TÜPRAŞ İzmit Rafineri Müdürlüğü yaptı. Ardından Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Sonrasında ise İzmir'e gitti, Star rafinerisinin kuruluşunda yer aldı, Star Rafineri AŞ Genel Müdürlüğüne getirildi.

Socar hangi ülkelerde var?

Bu doğrultuda uluslararası operasyonlarını hızla güçlendiren SOCAR, 13 farklı ülkede temsilcilikler oluşturdu; Singapur, Vietnam, Nijerya ve İsviçre'de uluslararası ticaret şirketi kurdu ve Türkiye, Gürcistan, Ukrayna, Romanya, İsviçre ve Yunanistan'da aktifler satın aldı.

Bayburt Kenan Yavuz kim?

1959 yılında Bayburt'ta doğan Kenan Yavuz, 1981 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. ... Kenan Yavuz, Uluslararası Rekabet Araştırmaları Kurumu (URAK) ve Enerji Verimliliği Derneği'nin (ENVERDER) Yönetim Kurulu Üyesidir. İngilizce bilen Kenan Yavuz, evli ve iki çocuk babası.