Ieu Yaz Okulu online mı?

İçindekiler:

  1. Ieu Yaz Okulu online mı?
  2. Bilkent Yaz Okulu paralı mı?
  3. Izmir Ekonomi Üniversitesi kaç para?
  4. IEÜ pass fail nedir?
  5. Yaz okulu ücretli mi?
  6. Yaz Okulu açılması için kaç kişiyle açılır?

Ieu Yaz Okulu online mı?

2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu dersleri dijital ortamda yapılacaktır. YAZ OKULU DERS KAYDI NASIL YAPILIR?

Bilkent Yaz Okulu paralı mı?

Kapsamlı ve tam burslu öğrenciler yaz okulu dersleri için herhangi bir ücret ödemezler. Kısmi burslu öğrenciler yaz okulu dersleri için burslarının kapsamadığı kısmını öderler.

Izmir Ekonomi Üniversitesi kaç para?

Birinci ödeme ilk kayıt sırasında, ikinci ödeme bahar dönemi ders kayıtlarından önce akademik takvimde belirlenen tarihler arasında yapılmaktadır....
Bölüm/Program AdıÜcretler
İngilizce Hazırlık Sınıfı *(isteğe bağlı veya zorunlu)53.810 ₺
Hukuk Fakültesi63.560 ₺
Mühendislik Fakültesi57.040 ₺
Mimarlık Bölümü57.040 ₺
8 satır daha

IEÜ pass fail nedir?

Önlisans ve lisans öğrencileri için İEÜ kredisi olan, DD ve üzeri not aldıkları dersler için, ... “Pass/Geçti” ve “Fail/Kaldı” notu, ders notlarının harf notu olarak transkriptlerine yansımasını ve GNO hesaplamasına katılmasını istemeyen öğrenciler için uygulanacaktır.

Yaz okulu ücretli mi?

MADDE 16 – (1) (Değişik:RG-1/7/2013-28694) Yaz okulunda, ikinci öğretim öğrencileri, normal öğretim öğrencileri ile birlikte ders almaları koşuluyla Yükseköğretim Kurulunca belirlenen esaslara göre Üniversite Yönetim Kurulunun belirlemiş olduğu öğretim ücretini aynı miktarda öderler.

Yaz Okulu açılması için kaç kişiyle açılır?

Cevap 6 - Yaz Okulunda bir dersin açılabilmesi için gerekli en az öğrenci sayısı; önlisans/lisans programlarında 20'nin, lisansüstü programlarında 2'in altında olamaz. Eğitim-öğretimin bireysel veya küçük gruplarla yapılmasının zorunlu olduğu hallerde öğrenci sayısı sınırlanmaz.