Tüvtürkte egzoz muayenesi yapılıyor mu?

İçindekiler:

  1. Tüvtürkte egzoz muayenesi yapılıyor mu?
  2. Egzoz gazı emisyon ölçümü için randevu gerekli mi?
  3. Egzoz emisyon ölçümü geçerse ne olur?
  4. Gezici TÜVTÜRK nedir?
  5. Gezici muayene nasıl yapılır?

Tüvtürkte egzoz muayenesi yapılıyor mu?

Egzoz Gazı Emisyon Ölçümünü tüm sabit TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarında ve İzmir Konak Motosiklet Muayene İstasyonunda yaptırabilirsiniz. Gezici araç muayene istasyonlarımız, bulunduğu lokasyonda sabit egzoz gazı emisyon ölçümü hizmeti vermeye yetkili kurum varsa bu hizmeti verememektedir.

Egzoz gazı emisyon ölçümü için randevu gerekli mi?

Egzoz Gazı Ölçüm Belgesi İçin Randevu Almak Gerekir Mi? Egzoz emisyon muayenesi için randevu almanız gerekmemektedir.

Egzoz emisyon ölçümü geçerse ne olur?

Trafiğe çıkan araçlar eğer belirtildiği gibi egzoz muayenesi yaptırmazsa egzoz muayenesi cezası alıyor. ... Egzoz muayenesi standartlara aykırı çıktıysa emisyona sebep olan motorlu taşıt sahiplerine 3093 TL idari para cezası uygulanır. Egzoz muayene gecikme cezası altında araç sahiplerine bir ceza kesilmemektedir.

Gezici TÜVTÜRK nedir?

TÜVTÜRK, Türkiye genelinde 76 ilde gezici araç muayene hizmeti veriyor. Gezici araç muayene istasyonlarının bulunduğu 60 ilde sadece randevu ile araç kabul ediliyor. Aşağıdaki illerde hizmet veren gezici araç muayene istasyonlarına randevu almak için buraya tıklayabilir ya da çağrı merkezine ulaşabilirsiniz.

Gezici muayene nasıl yapılır?

Gezici araç muayene istasyonlarının bulunduğu bu illerin 60 tanesinde Tüvtürk yalnız randevu ile araç kabul ediyor. Gezici araç muayene istasyonlarından iki türlü ücretsiz randevu alabilirsiniz. Birincisi Tüvtürk resmi web sitesi üzerinden online randevu almak. İkincisi ise Tüvtürk çağrı merkezine telefon etmek.