Suya düşen telefon nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Suya düşen telefon nasıl anlaşılır?
  2. Suya düşen telefonu kasko karşılar mı?
  3. Huawei P20 Lite kaç yıl garantili?
  4. Telefon garanti kapsamına neler girer?
  5. Telefonu servise göndermek için fatura gerekli mi?
  6. Telefon garanti belgesi ne işe yarar?
  7. Garanti belgesi ne demektir Eodev?
  8. 2 yıl distribütör garantili ne demek?
  9. Distribütör garantili mi ithalatçı garantili mi?
  10. Oppo ithalatçısı kim?

Suya düşen telefon nasıl anlaşılır?

iPhone'da ve çoğu iPod aygıtında dıştan görebileceğiniz Sıvıyla Temas Göstergeleri (LCI) vardır. LCI suyla veya su içeren bir sıvıyla temas ettiğinde etkinleşir. Gösterge normalde beyaz veya gümüş rengindedir, ancak suya veya su içeren sıvıya maruz kaldığında tamamen kırmızı olur.

Suya düşen telefonu kasko karşılar mı?

Çarpma, düşme, sıvı teması, kısa devre, yüksek voltaj, doğal afetler, doğal afet sonucu cihaz kaybı, duman ve ise maruz kalma durumlarında kaskolu telefonlarınızı ücretsiz tamir ettirebilirsiniz.

Huawei P20 Lite kaç yıl garantili?

(1) Ürün Huawei Yetkili Servisleri tarafından onarılmaya uygun ise (uygunluk için Huawei Destek Hattı'na ulaşabilirsiniz); a) Ürünü satın aldıktan sonra size teslim edildiği tarihten itibaren 2 yıl içerisinde garanti dahili arızalarda Huawei Yetkili Servisleri'nden ücretsiz olarak sınırsız faydalanabilirsiniz.

Telefon garanti kapsamına neler girer?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereğince bazı ürünler garanti belgesi ile satılmak zorundadır....Garantili Telefonların Tamir Süresi, Onarım ve İade Süreci

  • Tüketici telefonun bedel iadesini, (telefonun parasının tamamını),
  • Ayıp oranında bedel indirimi, (bozuk kısım kadar telefonun tutarından indirim),

Telefonu servise göndermek için fatura gerekli mi?

fatura şart değil. sonuçta garanti belgesi varsa ürünün Türkiye'ye resmi ithalatla geldiği belli oluyor. ürünü satın aldıktan sonra mağazadan ayrılmadan kutu içeriğindeki garanti belgesine mağazanın kaşe, imza ve günün tarihini aldığınız sürece başka birşeye gerek kalmaz.

Telefon garanti belgesi ne işe yarar?

İmalatçı - üretici veya ithalatçıların, sattıkları, ürettikleri ve/veya ithal ettikleri mallar için düzenlenen ve malın garanti süresi içerisinde meydana gelebilecek arızalarla ilgili olarak en az iki yıl süreyle (veya özelliği nedeniyle belirlendiği ölçü birimi içerisinde,) malın ücretsiz olarak yenisi ile ...

Garanti belgesi ne demektir Eodev?

Doğrulanmış Cevap Garanti belgesi, - Bir ürünü alırken o ürünün kullanım süresi vs yazan kağıt. Örneğin, laptop aldık bu laptobun kullanım süresi 4 yıl ise 4 yıl garanti belgesinde yazıyor. ... Beyaz eşya ve teknolojik aletlere bu kağıt verilir.

2 yıl distribütör garantili ne demek?

Resmi distribütör garantisi demek, bir markanın ürünleri için satış yaptığı ülkedeki bir servis ile anlaşıp bu servis aracılığı ile müşterilerine ürünleri için ücretsiz olarak tamir/onarım hizmeti vermesi anlamına gelir.

Distribütör garantili mi ithalatçı garantili mi?

İlk önce bu kavramların kısa açıklamalarını yapalım; Distribütör garantisi markanın kendi resmi garantisidir. İthalatçı garantisi ise herhangi bir firma yurtdışından kendi imkanlarıyla ürünler getirir ve bunları kendi sundukları garanti hizmetiyle beraber satar.

Oppo ithalatçısı kim?

Pek çok büyük teknoloji markasının ülkemizdeki distribütörlüğünü yapan İndeks Bilgisayar, yenilikçi Çinli üretici Oppo'nun da ürünlerini elektronik perakende mağazalarına tedarik edecek.