Levis kaç ülke var?

İçindekiler:

  1. Levis kaç ülke var?
  2. Levis kot hangi ülke malı?
  3. Lewis marka kimin?
  4. Champion hangi ülkenin markası?
  5. Quiksilver hangi ülkenin markası?

Levis kaç ülke var?

Levi Strauss & Co. dünyanın en büyük giyim şirketlerinden biri ve jean sektöründe dünya lideri. Dünya çapında 500 mağazamız bulunuyor ve ürünlerimiz 100'den fazla ülkede satılıyor.

Levis kot hangi ülke malı?

Levi Strauss & Co. Levi Strauss & Co. dünyaca bilinen özel bir Amerikan giyim firmasıdır. 1853 yılında Levi Strauss Buttenheim'e geldiğinde kuruldu. Şirketin merkezi Levi's Plaza, San Francisco'da bulunmaktadır.

Lewis marka kimin?

Levi Strauss & Co. dünyaca bilinen özel bir Amerikan giyim firmasıdır. 1853 yılında Levi Strauss Buttenheim'e geldiğinde kuruldu. Şirketin merkezi Levi's Plaza, San Francisco'da bulunmaktadır.

Champion hangi ülkenin markası?

Dünyaca ünlü ABD'li spor giyim markası Champion, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat seçenekleriyle Intersport mağazalarında yerini aldı. Her yaş grubuna hitap ederek yeni koleksiyonuyla kalite ve rahatlık sunan Champion, bu yaz da spor tutkunlarının vazgeçilmez markası olacak.

Quiksilver hangi ülkenin markası?

TÜRKİYE'nin ilk yabancı giyim markalarından biri olan Quiksilver'in Türkiye haklarını Olgar Şirketler Grubu aldı. Dünyada 2.5 milyar dolarlık ciroya ulaşan markanın Türkiye'de güçlenip yeni mağazalar açacağını söyleyen Olgar Şirketler Grubu ortaklarından Özhun Olgar, “Şuan Türkiye'de 10 mağaza bulunuyor.