Borcam hangi firmanın?

İçindekiler:

  1. Borcam hangi firmanın?
  2. Borcam normal fırında kullanılır mı?
  3. Borcam fırına dayanıklı mı?
  4. Borcam marka mı?

Borcam hangi firmanın?

Borcam, 1986 yılında Şişecam Topluluğu'nun cam ev eşyası grubu olan Paşabahçe Cam San. ve Tic. A.Ş. tarafından üretilen ısıya dayanıklı cam fırın kabı, oval tencere, kare ve yuvarlak tepsi, sütlaç, sufle kabı, tava markasıdır. Borcam markasıyla ısıya dayanıklı sert borosilikat camdan ürünler üretilmektedir.

Borcam normal fırında kullanılır mı?

Borcamı fırına koyacaksanız, koymadan önce oda sıcaklığında olmasına özen gösterin. Hem soğuk hem de sıcağa karşı oldukça dayanıklı olan borcamların uzun ömürlü olmasını istiyorsanız buzdolabından ya da derin dondurucudan çıkardığınız borcamı, doğrudan fırına atmayın.

Borcam fırına dayanıklı mı?

Hem soğuk hem de sıcağa karşı oldukça dayanıklı olan borcamların uzun ömürlü olmasını istiyorsanız buzdolabından ya da derin dondurucudan çıkardığınız borcamı, doğrudan fırına atmayın.

Borcam marka mı?

A.Ş. -Topkapı 'da sert borosilikat camdan ısıya dayanıklı cam ev eşyası, cam boru/çubuk ve laboratuar malzemeleri üretimine başlandı. ... 1986, ısıya dayanıklı fırın kabı ve benzeri pres ürünlere, nihai tüketicilerin de görüşleri alınarak 17 seçenek arasından, BORCAM adı verildi. 1986, Borcam markası tescil edildi.