Bloglardan para kazanılır mı?

İçindekiler:

  1. Bloglardan para kazanılır mı?
  2. YouTube'dan para kazanma nasil acilir?
  3. Google ne kadar para kazanıyor?
  4. Blog Yazıları para kazandırır mı?

Bloglardan para kazanılır mı?

Genelleme yaparsak, günde 1.000 kişinin ziyaret ettiği bir blog, ayda 400-600 TL kazanabilir. ... Günde ortalama 3.000 kişinin ziyaret ettiği bir blog ayda 1.500-2.000 TL kazanabilir. Günde 10.000 ziyaretçiye ulaşmayı başarırsanız ayda 4.000-5.000 TL gibi tatmin edici paralar kazanabilirsiniz.

YouTube'dan para kazanma nasil acilir?

YouTube Studio'ya gidin. Soldaki menüden İçerik'i seçin. Para kazanmayı etkinleştirmek istediğiniz videoların küçük resminin solunda yer alan gri kutuyu seçin. Video listenizin üst kısmında yer alan siyah çubuktaki Düzenle açılır listesini ve ardından Para kazanma'yı tıklayın.

Google ne kadar para kazanıyor?

Google'ın ana şirketi Alphabet 2020'yi 182 milyar dolar gelirle tamamladı ve bunun yaklaşık 20 milyar doları YouTube'dan geldi. Dahası, her gün neredeyse 4 milyar Google araması gerçekleşiyor ve bu da onu dünyanın en popüler web sitesi yapıyor. Alphabet'in (Google) dakika başına kazancı ise 433,014 dolar.

Blog Yazıları para kazandırır mı?

Blog yazarak para kazanmak mümkün mü? Kuşkusuz ki bu sorunun yanıtı “evet”. İşini ciddiye alan birçok blogger, bloglarından çeşitli miktarlarda gelir elde edebiliyor.