WhatsApp'tan nasıl mesaj gönderebilirim?

İçindekiler:

  1. WhatsApp'tan nasıl mesaj gönderebilirim?
  2. Whatsappta kaç kişiye mesaj atılır?
  3. Whatsappta mesajlar neden iletilmiyor?
  4. WhatsApp nasıl Numara atılır?
  5. WhatsApp numara kaydetmeden mesaj nasıl atılır?
  6. Nasıl mesaj gönderebilirim?
  7. WhatsApp'ta kişi nasıl paylaşılır?
  8. Whatsappta gruba yeni kişi nasıl eklenir?
  9. Özel numara mesaj nasıl atılıyor?
  10. WhatsApp toplu mesaj kimlere gider?
  11. WhatsApp'da kim kiminle konuşuyor?

WhatsApp'tan nasıl mesaj gönderebilirim?

Diyelim ki 0123 456 78 90 diye bir numaraya mesaj göndermek istiyorsunuz. Bunun için telefonunuzun tarayıcısına gidip URL kısmında wa.me/901234567890 yazıp altta çıkan butona basmanız yeterli oluyor. Bastıktan sonra WhatsApp uygulamanızda girdiğiniz numarayla sohbet penceresi açılıyor.

Whatsappta kaç kişiye mesaj atılır?

Toplu Mesaj gereklilikleri: - Toplu Mesaj Listenizdeki kişilerin hepsinin sizin telefonunuzu adres defterlerine kaydettiğinden emin olun. - Dilediğiniz kadar Toplu Mesaj Listesi oluşturabilirsiniz, limit bulunmamaktadır. - Her bir Toplu Mesaj Listesine 256 kişiye kadar alıcı ekleyebilirsiniz.

Whatsappta mesajlar neden iletilmiyor?

Telefonunuzun İnternet'e bağlı olduğundan eminseniz WhatsApp mesajlarını alamamanızın veya gönderememenizin birkaç nedeni olabilir: Telefonunuzun yeniden başlatılması veya kapatılıp açılması gerekiyordur. Mesaj gönderdiğiniz kişi numaranızı engellemiştir.

WhatsApp nasıl Numara atılır?

Telefon rehberiniz aracılığıyla kişi ekleme
  1. Uygulamalar menüsünden Kişiler'e basın.
  2. Yeni Kişi veya Yeni'ye basın. ...
  3. Kişinin adını ve telefon numarasını girin > KAYDET'e basın.
  4. Kişi otomatik olarak WhatsApp kişiler listenizde görünür.

WhatsApp numara kaydetmeden mesaj nasıl atılır?

WhatsApp, rehberinize kaydetmediğiniz kişilere mesaj atabilmeniz için resmi olarak bir siteye sahip: wa.me. Diyelim ki 0123 456 78 90 diye bir numaraya mesaj göndermek istiyorsunuz. Bunun için telefonunuzun tarayıcısına gidip URL kısmında wa.me/01234567890 yazıp altta çıkan butona basmanız yeterli oluyor.

Nasıl mesaj gönderebilirim?

Bir görüşmeyi açtıktan sonra, istediğiniz zaman yeni bir kişiye gönderebilirsiniz.
  1. Mesajlar uygulamasını açın.
  2. Bir sohbet açın.
  3. Bir mesaja dokunup basılı tutun.
  4. Diğer > Yönlendir'e dokunun.
  5. Kişinizi seçin.
  6. Gönder'e. dokunun.

WhatsApp'ta kişi nasıl paylaşılır?

WhatsApp'ta Kişi Gönderimi Eğer sohbet ettiğiniz kişiye bir başka kişinin iletişim bilgilerini göndermek istiyorsanız, kişiyi seçeneğini tercih edebilirsiniz. Bu seçenekte seçili kişi için telefonun adres defterinde saklanan tüm ayrıntılar paylaşılacaktır.

Whatsappta gruba yeni kişi nasıl eklenir?

Katılımcı ekleme
  1. WhatsApp grup sohbetini açın ve ardından Seçenekler > Katılımcı ekle'ye basın. Alternatif olarak, sohbetler listenizden grubu seçin. Sonrasında Seçenekler > Grup bilgisi > Katılımcı ekle'ye basın.
  2. Gruba eklemek istediğiniz kişileri aratın veya seçin.
  3. Tamam'a basın.

Özel numara mesaj nasıl atılıyor?

Gizli mesaj göndermek için ekranda yer alan mavi oka parmağınızı basılı tutun. Açılan seçenekler arasından 'görünmez mürekkeple gönder' özelliğine tıklayın. Son olarak mavi simgeyi seçmeniz ardından mesajınız karşı tarafa gizli kimlikle gönderilecektir.

WhatsApp toplu mesaj kimlere gider?

Toplu mesaj listesine gönderdiğiniz mesajlar, listede bulunan ve sizi telefonlarındaki rehbere kaydetmiş olan tüm alıcılara gönderilir. Alıcılar bu mesajı normal bir mesaj olarak alırlar. Ve cevapladıklarında mesaj SOHBETLER ekranınızda normal bir mesaj olarak görünür.

WhatsApp'da kim kiminle konuşuyor?

Chatwatch uygulaması, WhatsApp'ta istediğiniz kişinin kimlerle konuştuğunu görmenizi sağlıyor. Apple tarafından yasaklanan uygulamanın geliştiricisi web sürümünü yayınlayacaklarını açıkladı. Chatwatch isimli yeni bir uygulama, arkadaşlarınızın WhatsApp'ta kimlerle konuştuğunuzu görmesini sağlıyor.