Teknosa nasıl şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Teknosa nasıl şikayet edilir?
  2. Teknosa internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?
  3. Teknosa ürün ne zaman gelir?
  4. Teknosa hediye kartı nasıl kullanılır?
  5. Teknosa TV iade nasıl yapılır?
  6. Teknosa telefon iadesi nasıl yapılır?
  7. Telefonda değişim olur mu?
  8. Teknosa ürün paketleniyor ne demek?
  9. Internetten telefon siparişi kaç günde gelir?
  10. Teknosa hediye çeki veriyor mu?
  11. Teknosa hediye çeki online kullanılır mı?

Teknosa nasıl şikayet edilir?

Teknosa iletişim kanalları arasında; 0850 222 55 99 no'lu çağrı merkezini arama, iletişim formunu doldurma ya da Teknosa mağazalarını ziyaret etme gibi seçenekler yer almaktadır. Ayrıca kullanıcı yorum ve şikayetlerini buraya tıklayarak Şikayetvar'da okuyabilir ve siz de yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Teknosa internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?

Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com'dan satın aldığınız ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 1 ay içerisinde (30 gün) değiştirebilirsiniz. ... Teknosa.com'dan satın aldığınız ürününüzün değişim işlemi için size en yakın Teknosa mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknosa ürün ne zaman gelir?

Standart teslimat ile hafta içi saat 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün, hafta içi 14:00'dan sonra verilen siparişler ve hafta sonu verilen siparişler bir sonraki iş günü kargoya verilir. Aynı gün teslimat seçeneği ile verilen siparişler, aynı gün saat 22:00' a kadar Araskurye ile adrese teslim edilmektedir.

Teknosa hediye kartı nasıl kullanılır?

Açılan ekranda elinizdeki koda uygun şekilde HEDİYE ÇEKİ / PROMOSYON KODU / TEKNOSA.COM HEDİYE ÇEKİ seçeneğini işaretleyiniz ve yan taraftaki kutuya kodunuzu girerek KULLAN butonuna tıklayınız. Bu kadar kolay! Sonrasında sepet özetinizde uygulanan indirimi göreceksiniz.

Teknosa TV iade nasıl yapılır?

Ambalajı/paketi açılmamış/kullanılmamış ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 21 (yirmi bir) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade edebilirsiniz.

Teknosa telefon iadesi nasıl yapılır?

Ambalajı/paketi açılmamış/kullanılmamış ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 21 (yirmi bir) gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayarak iade edebilirsiniz.

Telefonda değişim olur mu?

Ürünün kullanılmaması durumunda Ambalajı açılmamıs ve kullanılmamıs ürün, faturası ile birlikte iade/degisim yapılabilir. Ambalajı açılmıs ancak kullanılmamıs ürün (tekrar paketlenebilir ürünlerde geçerlidir. yapılabilir. Bu kapsamda bedel iadesi yapılamamaktadır.

Teknosa ürün paketleniyor ne demek?

Siparişinizdeki ürünler kargoya teslim edilmek üzere hazırlandığını ifade etmektedir.

Internetten telefon siparişi kaç günde gelir?

Siparişiniz, mağaza ulaştığı günden itibaren 3 gün içinde alınmalıdır. Bu süre zarfında teslim alınmayan ürünler, 4'üncü gün itibarıyla sipariş oluşturulurken belirtilen fatura adresine teslim edilmek üzere standart kargo teslimatı ile gönderime çıkarılacaktır.

Teknosa hediye çeki veriyor mu?

Teknosa internet mağazasında Teknosa hediye çeki, promosyon kodu ve puan hediye çeki kullanarak alışverişinizi özel indirimlerle tamamlayabilirsiniz. Teknosa hediye çekleri genellikle yapılan alışveriş sonrasında hediye edilir ve dönemsel kampanyalarla duyurulur.

Teknosa hediye çeki online kullanılır mı?

Online yapılan her alışveriş için bir hediye çeki kazanılır ve hediye çekleri ise Teknosa.com'da bulunan kategorilerinden herhangi birinde kullanılabilir. ... Hediye çeklerini Teknosa mağazalarında geçerli değildir.