Uçakta pekmez taşınır mı?

İçindekiler:

  1. Uçakta pekmez taşınır mı?
  2. Uçakta gıda taşınır mı?
  3. Uçakta dondurma taşınır mı?
  4. Traş köpüğü uçağa alınır mı?
  5. Uçağa telefon şarj aleti alınır mı?
  6. Tıraş bıçağı uçağa alınır mı?
  7. Güneş kremi uçağa alınır mı?
  8. Uçakta sırt çantasında neler yasak?

Uçakta pekmez taşınır mı?

Kısıtlamaya Dahil Sıvılar: Reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı halinde olmayan yiyecekler ve jeller, Kontak lens sıvıları, şampuanlar, sprey ve aerosoller ve yukarıda sayılan maddelere benzeyen diğer maddeler.

Uçakta gıda taşınır mı?

Uçakta yiyecek taşınır mı? Kek, gofret, bisküvi gibi atıştırmalıklarınızı yanınıza alabiliyorsunuz. Duty free mağazalarından alınmayan alkol ve diğer sıvılar ise (100 ml'den fazlaysa) yasak. Duty free mağazalarından aldığınız sıvı maddeleri, kendi poşetleri içinde kapalı ve faturalarıyla birlikte taşıyabilirsiniz.

Uçakta dondurma taşınır mı?

Tek başına yanıcı ya da patlayıcı özelliği bulunmayan karbondioksit gazının farklı maddelerle karıştırılarak patlayıcı yapılabildiğine dikkati çeken yetkililer, dünyada bunun çeşitli örneklerinin yaşandığını kaydetti. Yetkililer, bu nedenle kuru buzla paketlenen dondurmaların el bagajında uçağa alınmadığını bildirdi."

Traş köpüğü uçağa alınır mı?

İçindeki miktara bakılmaksızın kabı 100 ml'den büyük ürünler uçak içine kabul edilmeyecektir. Kısıtlamaya tabi maddeler; ... Traş köpükleri, deodorantlar, diş macunu dahil her türlü macun kıvamındaki maddeler. Reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı halinde olmayan yiyecekler.

Uçağa telefon şarj aleti alınır mı?

Yeni uygulamaya göre kabin bagajında en fazla 2 şarj aleti alınabiliyor. Bunlar da kapasitelerine göre değişiyor. Bir yolcu artık beraberinde uçak içine kapasitesi 100 wvatt'dan daha az olan harici şarj aletlerinden götürebilecek.

Tıraş bıçağı uçağa alınır mı?

Traş bıçağı, makas, jilet, şırınga, iğne gibi kesici delici aletlerin hiçbiri el bagajına kabul edilmez. Reçetesiz, ambalajsız, raporsuz hiçbir ilaç el bagajına alınamaz. Kamp gazı ve sprey tarzı gazların hiçbiri kabul edilmez.

Güneş kremi uçağa alınır mı?

Uçağa sokacağınız el bagajında 1 litrelik ağzı kilitli torba içerisinde her biri maksimum 100 mililitrelik kaplarda sıvı, jel, aerosol taşıyabilirsiniz.

Uçakta sırt çantasında neler yasak?

Kısıtlamaya Neler Dahildir?
  • Su, şurup, içki dahil her türlü sıvı
  • Kremler, losyonlar, yağlar (Kozmetik yağlar dahil), parfümler, maskara dahil. ...
  • Traş köpükleri, deodorantlar.
  • Diş macunu dahil her türlü macun kıvamındaki maddeler.
  • Reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı halinde olmayan. ...
  • Kontak lens sıvıları
Daha fazla öğe...