Keşan Denize yakın mı?

İçindekiler:

  1. Keşan Denize yakın mı?
  2. Yayla denizi nasıl?
  3. Erikli Sahili hangi denize bağlı?
  4. Keşan Yayla hangi denize bağlı?
  5. Eriklide denize girilir mi?

Keşan Denize yakın mı?

Keşan'da bulunan en popüler plajlar; Uzunkum Plajı, Erikli sahili, Yayla sahili, Mecidiye sahili ve Aygünler sahili olarak listelenmektedir. Keşan'da ki en popüler sahil olan Erikli Sahili ilçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıktadır. ... Temiz bir denizi bulunan sahilin sonunda bir limanda bulunmaktadır.

Yayla denizi nasıl?

Yayla Sahilin Denizi Nasıl? Uzunca bir sahili var. Plajı kum, denizi tertemiz, suyu sakin, dibi ise çok berrak… Plajı kum ancak suyun içi taşlık ve bazı yerlerde denizkestaneleri var.

Erikli Sahili hangi denize bağlı?

Keşan ilçesine bağlı bir köy olan Erikli Köyü'ne 2,5 kilometrelik mesafede bulunan Erikli Plajı, Saros Körfezi'nde bulunan, mavi bayraklı bir plajdır. Erikli Sahili, Trakya'da bulunan Ege Denizi sahil şeritlerindendir.

Keşan Yayla hangi denize bağlı?

Saros Körfezi'ne son yıllarda İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin her yanından insanlar rağbet etmektedir. Keşan üzerinden ulaşılan Saros Körfezi'nde en çok konaklanan bölgeler ise Enez, Erikli ve Yayla sahilleridir.

Eriklide denize girilir mi?

Erikli'ye denize girmek ve güneşlenmek için yürüyüş mesafesindeki yazlıkların önünden yaklaşık 2,5-3 km uzun kumsalda güneşlenerek denize girebilirsiniz. Eğer arabanız varsa farklı yerleri tercih edebilirsiniz. Orman ve denizi bir arada seviyorsanız Danışment Orman Kampı' nı tercih edebilirsiniz.