Steam Point ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Steam Point ne işe yarar?
  2. Steam puanı nasıl kullanılır?
  3. Steam profil ödülü nedir?
  4. Steam puan nasıl satın alınır?
  5. Steam puan dükkanı ne alınır?
  6. Steam topluluk ödülü nedir?
  7. Steam arka plan nereden alınır?
  8. Steam puanı nasıl satın alınır?
  9. Steam profil adresi nasıl bulunur?
  10. Steam linki nedir?
  11. Topluluk ödülü nedir?
  12. Steam hesap seviyesi nasıl yükseltilir?
  13. Steam seviyesi nasıl artar?
  14. Steam rozet nasıl yapılır?

Steam Point ne işe yarar?

Harcadığınız her $1. puan kazanırsınız. Alacağınız her oyun, DLC, donanım, uygulama, albüm veya oyun içi öğe karşılığında puan kazanırsınız. Steam Puan Dükkânı'nda profilinizi özelleştirecek birçok öğe var. ... Puanınızı kullanarak sahip olduğunuz oyunların arka plan ve ifadelerini alabilirsiniz.

Steam puanı nasıl kullanılır?

Steam Puanları'nızı sadece dükkanda harcamak zorunda değilsiniz. Steam Puan Dükkanı'nda istediğiniz bir şey yoksa puanınızı değerli bulduğunuz bir kullanıcı incelemesine ödül vermek için kullanabilirsiniz. Bu ödül incelemede herkese açık bir şekilde gösterilir ve incelemenin yazarı da Steam Puanı kazanır.

Steam profil ödülü nedir?

Steam Profil Ödülleri ilanını satın almak size ne kazandırır ? 23 adet steam rozetlerinin hemen üstünde sergileyebileciğiniz ödül kazanırsınız. Steam Puan Dükkanında harcayabileciğiniz 6.600 puan kazanırsınız. Normalde 6600 puan kazanmak için steamde 550 TL harcamanız gerekir.

Steam puan nasıl satın alınır?

Steam'de mağaza veya pazar üzerinden yaptığınız her satın alımı karşılığında Steam puanı kazanırsınız. Harcadığınız her 1 TL karşılığında 14 Steam puanı elde ediyorsunuz.

Steam puan dükkanı ne alınır?

Steam Puan Dükkânı'nda belirli puan karşılığında profilinizi özelleştirebiliyor veya sohbet ögeleri satın alabiliyorsunuz. Hareketli avatarlar, çerçeveler, arka planlar, rozetler ve sohbet ögelerini almanız takdirde sonsuza kadar kullanabiliyorsunuz.

Steam topluluk ödülü nedir?

Yeni Topluluk Ödülleri sayesinde ödülü vereceğiniz kişiyi daha cömert bir şekilde takdir edebileceksiniz. Alıcı, elde ettiği puanları Steam Puan Dükkânı'nda harcayabilir veya bir gönderiye ödül vererek başka birinin gününü şenlendirebilir.

Steam arka plan nereden alınır?

Adım #1: Steam'i açın ve kullanıcı adınızın üstünde durun, açılan pencereden Profil'i seçin.
  • Steam hesabınıza giriş yaptıktan sonra, üst menüden kullanıcı nicknameinizin bulunduğu kutucuğun üzerine Mouse imlecini getirin. ...
  • Steam pazarından Profil Arka Planı satın alma işlemi en kolay yöntem.
Daha fazla öğe...•BE

Steam puanı nasıl satın alınır?

Steam puanı nasıl kazanılır? Steam'de mağaza veya pazar üzerinden yaptığınız her satın alımı karşılığında Steam puanı kazanırsınız. Harcadığınız her 1 TL karşılığında 14 Steam puanı elde ediyorsunuz.

Steam profil adresi nasıl bulunur?

1 ) Steam 'e üye girişi yapın Profil butonuna basın. 2) Adres çubuğunda bulunan steamcommunity.com/id/DurmaPLAY link sizin Steam Profil Adresinizdir.

Steam linki nedir?

Steam Link Steam kütüphanenizde yer alan oyunları bilgisayarınızdan televizyonunuza yayınlamanıza imkân tanır. ... Bilgisayarınızın çalıştırabildiği neredeyse her oyunu Steam Link ile yayınlayabilirsiniz. Steam Link teknolojisi artık Android cihazlarda, Samsung televizyonlarda ve Raspberry Pi'da kullanılabilirdir.

Topluluk ödülü nedir?

Yeni Topluluk Ödülleri sayesinde ödülü vereceğiniz kişiyi daha cömert bir şekilde takdir edebileceksiniz. Alıcı, elde ettiği puanları Steam Puan Dükkânı'nda harcayabilir veya bir gönderiye ödül vererek başka birinin gününü şenlendirebilir.

Steam hesap seviyesi nasıl yükseltilir?

Pazardan istediğiniz bir rozetin kartını alırsanız, rozetler kısmında set bölümü açılır ve tamamlayıp işlerseniz sizde olmayan oyunların da rozetlerini işleyip XP kazanmış olursunuz. Ne kadar çok rozet işlerseniz o kadar XP kazanıp level atlamış olursunuz.

Steam seviyesi nasıl artar?

Sınırlı kullanıcı olmayan herkes hesabındaki mevcut rozet ve oyunlara göre bir Steam seviyesi kazanabilir. Steam seviyenizi görmek için Steam Topluluğu profilinizi oluşturmalısınız. Sınırlı kullanıcılar Steam seviyeleri için uygun değildir ve seviyeleri 0 olacak kalacaktır.

Steam rozet nasıl yapılır?

Nasıl bir rozet işleyebilirim? Profil sayfanızın sağ tarafında bulunan "Rozetler" başlığına ya da Steam menüsünde isminizin üzerine tıkladığınızda altta çıkan seçeneklerden "Rozetler" yazısına tıklayın.