T-MBA Zirvesi nedir?

İçindekiler:

  1. T-MBA Zirvesi nedir?
  2. T-MBA belgesi ne işe yarar?
  3. T-MBA Liderlik Akademisi nedir?
  4. MBA eğitimi ne demek?

T-MBA Zirvesi nedir?

t-MBA ile Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz! Lise düzeyine indirgenmiş bir üniversite MBA modeli olarak, sadece Doğa Kolejinde uygulanan ve uluslararası bir eğitim kurumu olan Pearson tarafından onaylanan t-MBA, aynı zamanda Türkiye'de uluslararası akreditasyona sahip tek k-12 eğitim modeli olma özelliğine sahiptir.

T-MBA belgesi ne işe yarar?

t-MBA eğitim modeli aynı zamanda gelişmiş ülkelerde akademik çalışmalara yön veren disiplinlerarası ilişkilendirme metoduyla yenilik odaklı düşünmeye ve yorum becerisini geliştirmeye teşvik eder. ... Böylelikle öğrenciler, akademik konuların gerçek hayattaki izdüşümlerini görür.

T-MBA Liderlik Akademisi nedir?

t-MBA eğitim modelinin en önemli kazanımlarından biri “Liderlik Akademisi”dir. Demokratik bir seçimle oluşturulan liderlik akademisinde görev alan öğrenciler, yürütülen her projenin tanıtım, organizasyon, lojistik ve finans çalışmalarını organize ediyor.

MBA eğitimi ne demek?

MBA (Okunuşu: embiey) (Master of Business Administration; İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı), iş insanlarına yönelik olarak geliştirilmiş lisansüstü bir yeterlik derecesidir.