Tivibu faturası nasıl yatırılır?

İçindekiler:

  1. Tivibu faturası nasıl yatırılır?
  2. Tivibu faturası nereye ödenir?
  3. Tivibu faturasını nasıl öğrenebilirim?
  4. Tivibu fatura ödenmezse ne olur?
  5. Vodafone fatura ödenmezse ne olur 2020?
  6. Elektrik faturası nereye ödenir?

Tivibu faturası nasıl yatırılır?

Online İşlemler Uygulamamıza TCKN ile giriş yaptıktan sonra Şimdi Öde butonundan kredi kartı ile, 4441444 Müşteri Hizmetlerimizi arayarak fatura bilgisi ve kredi kartı ile fatura ödeme menüsünden ödemenizi yapabilirsiniz.

Tivibu faturası nereye ödenir?

Tivibu fatura ödeme işlemi tercihe bağlı olarak internet üzerinden kredi kartı bilgileri ile çağrı merkezinden otomatik ödeme talimatı ile ya da Türk Telekom fatura ödeme merkezlerine şahsen gidilerek yapılabiliyor.

Tivibu faturasını nasıl öğrenebilirim?

GUNCEL boşluk fatura hesap numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Tivibu fatura ödenmezse ne olur?

Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir. Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz.

Vodafone fatura ödenmezse ne olur 2020?

Vodafone hattınız borcunuzu son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içinde ödemediğiniz hattınız giden aramaya kapanır. 1 hafta sonunda ödeme yapmadığınızda 3 gün sonra hattınız tamamen kapanır ve sizi arayanlar size ulaşamaz. ... Halen ödeme yapılmadığında ise borcunuz icra yolu ile tahsil edilir.

Elektrik faturası nereye ödenir?

Elektrik faturaları, PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından ödenebiliyor.