Istanbul Üniversitesi uzaktan eğitim mi?

İçindekiler:

  1. Istanbul Üniversitesi uzaktan eğitim mi?
  2. Istanbul üniversitesi uzaktan eğitim ne zaman açıldı?
  3. Istanbul üniversitesi uzaktan eğitim ne demek?
  4. Istanbul üniversitesi yüz yüze eğitim mi?
  5. Istanbul Üniversitesi Uzaktan eğitim derse girebilir mi?
  6. Açık ve uzaktan öğretim farkı nedir?

Istanbul Üniversitesi uzaktan eğitim mi?

Sevgili akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz; 20 Akademik Yılı Bahar Dönemi eğitim öğretim sürecinin sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretim imkanları ile sürdürülmesine karar verilmiştir. Bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacaktır.

Istanbul üniversitesi uzaktan eğitim ne zaman açıldı?

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), İstanbul Üniversitesi bünyesinde açıköğretim ve uzaktan öğretim programlarının faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılından itibaren uzaktan öğretim, 2011 yılından itibaren de açıköğretim kapsamında programlara öğrenci kabul eden AUZEF, bu yönüyle Türkiye'deki tek açık ve ...

Istanbul üniversitesi uzaktan eğitim ne demek?

Uzaktan Öğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda, canlı ve interaktif olarak işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır. public Öğrenci merkezlidir.

Istanbul üniversitesi yüz yüze eğitim mi?

İstanbul Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı ön lisans, lisans ve lisansüstü programların yürütülmesine ilişkin aşağıdaki kararlar alınmıştır: 1. Tüm öğretim düzeylerinde teorik ve uygulamalı dersler yüz yüze öğretim modeliyle yapılacaktır.

Istanbul Üniversitesi Uzaktan eğitim derse girebilir mi?

Canlı dersler sadece Uzaktan Öğretim Programlarında yapılmaktadır. Öğrencilerimiz, canlı derslere belirtilen gün ve saatte Öğrenme Yönetim Sistemlerine giriş yaparak katılabilirler.

Açık ve uzaktan öğretim farkı nedir?

UZAKTAN ÖĞRETİM ve AÇIK ÖĞRETİM FARKI Her ikisi de zamandan ve mekandan bağımsızdır. Uzaktan Öğretimde derse devam ve katılım zorunluluğu bulunur, Açık Öğretimde devam ve katılım zorunluluğu yoktur.