Istikbal mobilya garanti süresi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Istikbal mobilya garanti süresi ne kadar?
  2. Kelebek Mobilya kaç yıl garanti?
  3. İstikbal Genel müdür?
  4. İstikbal mobilya sahibi kim?
  5. Mobilya kaç günde teslim edilir?
  6. Mobilyada cayma hakkı kaç gün?
  7. İstikbal mobilya nerede üretiliyor?
  8. Modalife kaç günde teslim?
  9. Mobilyada iade olur mu?
  10. Mobilya siparişi iptal edilir mi?

Istikbal mobilya garanti süresi ne kadar?

İstikbal yataklarını tercih ettiğiniz için teşekkür eder, ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz. 1. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 3 yıldır.

Kelebek Mobilya kaç yıl garanti?

Doğtaş-Kelebek, şu an mobilya sektöründe 7 yıl garanti veren ilk ve tek markadır. 7 yıl garantiyi ürünlerimize olan güvenimizden dolayı veriyoruz, ürünlerimizde üretimden kaynaklanan ne olursa olsun her türlü arıza ve sorun 7 yıl boyunca garantimiz altındadır.

İstikbal Genel müdür?

Mehmet Ali Yörük, 2,2 milyar TL cirosuyla Türkiye'nin en büyük mobilya markası İstikbal'in genel müdürü.

İstikbal mobilya sahibi kim?

İstikbal Mobilya A.Ş.; 1957 yılında kurulan türk mobilya şirketi. Kayseri'de Boydak Grubunun Patronu Hacı Boydak tarafından kurulmuştur. 2016 yılında Boydak Holding'in FETÖ ile iltisaklı olduğu gerekçesiyle kayyum atanmış ve TMSF tarafından şirkete el konmuştur. "Her Ev Güzel İstikbal'le" sloganıyla ünlüdür.

Mobilya kaç günde teslim edilir?

İl dışı bir adrese teslim yapılacaksa bu durumda 19 ila 29 iş günü içerisinde kapınıza gelecektir. Eğer siparişiniz yurt dışından olacak ise 30 ila 45 iş günü içerisinde teslimatı yapılacaktır.

Mobilyada cayma hakkı kaç gün?

6052 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanunda internet üzerinden alınan ürün hiç bir şart gerektirmeden 14 gün içerisinde iade edilme ve cayma hakkına sahiptir.

İstikbal mobilya nerede üretiliyor?

Piyasadaki arz ve talep dengelerini iyi değerlendiren ve sürekli olarak tüketicinin nabzını tutan İstikbal, sadece çek-yat gibi tek bir ürünle kendini sınırlamayıp, geniş bir vizyonla, yatırımlarına ve ürün portföyüne her yıl yenilerini ekledi. 90'lı yılların sonunda ise Kayseri'de dev bir entegre tesis kurarak ...

Modalife kaç günde teslim?

Siparişiniz, kredi kartı güvenlik onayı geldikten ya da ödeme kontrolünüz gerçekleştirildikten sonra en geç 3-7 iş günü içerisinde kargoya verilmekte ve kargo firması tarafından belirtmiş olduğunuz teslimat adresine teslim edilmektedir.

Mobilyada iade olur mu?

Hepimizin yanlış bildiği bilgiyi düzeltmekle başlayalım. 6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda Mağazadan görerek satın alınan ürünlere cayma hakkı tanınmamıştır. Hiç bir mağazanın aldığınız mobilya ürününü ne sebeple olursa olsun iade almasını bekleyemezsiniz.

Mobilya siparişi iptal edilir mi?

ALICI; satın aldığı ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa teslim tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içerisinde, SATICI'ya aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden bildirmek şartıyla hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma ...