Doğalgaz kesintisi nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Doğalgaz kesintisi nasıl açılır?
  2. Tam kapanmada dogalgaz kesilir mi?
  3. Tam kapanmada elektrik borcu ödenmezse ne olur?
  4. Pandemi sürecinde elektrik kesilir mı?
  5. Ödenmeyen elektrik kesilecek mi?

Doğalgaz kesintisi nasıl açılır?

Doğal gaz acil hattı için, alan kodu çevirmeden 187'yi aramanız yeterlidir. Doğal gaz acil hattı, 7/24 kesintisiz olarak hasar, kesinti, gaz kaçağı gibi acil durumlar için hizmet vermektedir.

Tam kapanmada dogalgaz kesilir mi?

Doğalgaz ve Elektrik faturalarının son ödeme tarihlerinin Ramazan Bayramı sonrasına yani tam kapanma sürecinin sonuna kadar ertelendiği açıklandı. ... Konut ve ticarethanelerin aylık 2 bin lirayı aşan ve ödenmeyen faturaları nedeniyle tam kapanma sürecinde kesinti olmayacak.

Tam kapanmada elektrik borcu ödenmezse ne olur?

Tam kapanma sürecinden zorunlu olmadıkça elektrik kesintisi olmayacak. Elektrik ve doğal gaz sayaç okuma faaliyetleri devam edecek. Bu süreçte müşteri hizmetleri dönüşümlü olarak hizmet vermeye devam ederken, arıza gibi durumlara ise müdahale edilecek.

Pandemi sürecinde elektrik kesilir mı?

Yeni düzenlemeyle, 65 yaş üstü aboneler, engelli tüketiciler, şehit aileleri ve gazilerin kullandığı elektrik, borcun ödenmemesi halinde 3 ay boyunca kesilemeyecek. Resmi ve dini bayramlarda da elektrik kesme işlemi yapılamayacak.

Ödenmeyen elektrik kesilecek mi?

Elektrik ve doğal gaz faturalarının son ödeme tarihleri Ramazan Bayramı sonrası yani tam kapanmanın bitmesiyle birlikte başlayacak. Konut ve ticarethanelerin aylık 2 bin lirayı aşan ve ödenmeyen faturaları nedeniyle tam kapanma sürecinde kesinti olmayacak. ... Zorunlu olmadıkça elektrik kesintisi olmayacak.