GANO kahvede kafein var mı?

İçindekiler:

  1. GANO kahvede kafein var mı?
  2. GANO çayı ne ise yarar?
  3. GANO kahve günde kaç kez kullanılır?
  4. GANO CAFE nasıl kullanılır?
  5. Gano Excel günde kaç kez kullanılır?
  6. GANO Rooibos Çayı Nasıl Kullanılır?

GANO kahvede kafein var mı?

Kan şekerine olumlu etkisinden dolayı diyabet hastalarının da günlük olarak tükettiği ve Türk halkının damak tadına uygun mükemmel bir kahvedir 2) Ganocafe 3 in 1, özel olarak hazırlanan, sadece 8,4 mg kafein içeren ve sağlıklı ve uzun yaşamın kaynağı Ganoderma (Kırmızı Reishi Mantarı) ile kahvenin bir kombinasyonu ...

GANO çayı ne ise yarar?

Ganoderma lucidium rooibos çayı serbest radikallerin yok edilmesine yardım eden kuvvetli bir antioksidant olan etkin sod maddesi ihtiva eder. Gano tea sod, vücutta meydana gelen toksinlerin dışarı atılması, bağırsakların rahat çalışması ve vücudun su ihtiyacının karşılanması için uygun bir içecektir.

GANO kahve günde kaç kez kullanılır?

Günde 1 bardaktan fazla tüketilmemesi öneriliyor. Normal kahve tadından çok farkı olmadığı için diğer kahvelerin yanında tüketmekten keyif aldığınız şeyleri gano kahvesiyle birlikte de yiyebilirsiniz.

GANO CAFE nasıl kullanılır?

Diğer toz kahve türleri gibi hazırlanan gano kahveyi, kullanım yönlendirmeleri doğrultusunda, belirtilen miktarda sıcak su ya da süte karıştırarak içebilirsiniz. Genellikle bir küçük paketin 200 ml yani bir kupa sıcak su veya sütle karıştırılması öneriliyor.

Gano Excel günde kaç kez kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ: Günde 2 defa sabah 1 akşam 2 adet aç karnına bol suyla alınır. İÇERİĞİ: Ganoderma Lucidum, kaliteli kahve, esmer şeker, palmiye sütü.

GANO Rooibos Çayı Nasıl Kullanılır?

Rooibos Çayı Nasıl Demlenir?
  1. İlk olarak suyu kaynatın ve 2-4 dakika arası dinlendirin.
  2. Ilıklaşmaya başlayınca bir tatlı kaşığı rooibos çayını suya atın.
  3. 5-6 dakika arası demlenmesi için bekleyin. Afiyet olsun.