Manisa Sarten ne üretiyor?

İçindekiler:

  1. Manisa Sarten ne üretiyor?
  2. Sarten Ambalaj ne iş yapar?
  3. Sarten Ambalaj Genel müdür?
  4. Sarten Ambalaj A Ş nin sahibi kim?
  5. Korozo Ambalaj ne üretiyor?
  6. Zeki Sarıbekir kaç yaşında?
  7. Sarten Genel müdür?
  8. Sarıbekir kimdir?
  9. Bntas kimin?
  10. Korozo ne iş yapar?
  11. Korozo fabrikası ne üretiyor?
  12. Whirlpool ne Uretiyor?
  13. Whirlpool ne üretiyor?
  14. Mustafa Zeki Sarıbekir kimdir?
  15. Bantaş Bandırma kimin?
  16. Bntas ne iş yapar?
  17. Korozonun sahibi kim?
  18. Korozo ambalaj ne üretiyor?
  19. Korozo ne demek?

Manisa Sarten ne üretiyor?

SARTEN'in ürün portföyünde Metal Ambalajlar, Kavanoz Kapakları ve Plastik ürünler yer almaktadır.

Sarten Ambalaj ne iş yapar?

SARTEN Plastik ambalajda PET, PE ve PP hammaddelerinden yapılan üretimler ile madeni yağ, zirai ilaç (COEX), boya, ketçap (COEX), süt ürünleri, temizlik malzemeleri ve kozmetik sektörlerine hizmet vermektedir. Kavanoz kapakları gıda sektörünün ihtiyacını karşılamak için üretilmektedir.

Sarten Ambalaj Genel müdür?

Erkan Özmekik - Fabrika Müdürü - Sarten Ambalaj San. ve Tic.

Sarten Ambalaj A Ş nin sahibi kim?

1972'de kurulan Sarten, aile şirketi. Kurucu Yusuf Sarıbekir halen aktif ve yönetimde. Daha çok yeni fabrika yatırımları, inşaatları ile ilgileniyor. Oğlu Zeki Sarıbekir'in yanı sıra 2 kızı da yönetimde.

Korozo Ambalaj ne üretiyor?

KOROZO, Türkiye'nin ilk çöp torbası ve buzdolabı poşeti “KOROPLAST”ın yaratıcısıdır. KOROZO, ISO 9001:2000 , HACCP, BRC ve TSE kalite belgelerine sahiptir.

Zeki Sarıbekir kaç yaşında?

Yönetim Kurulu 1971 yılı İstanbul doğumlu olan Mustafa Zeki Sarıbekir, 1994 senesinde Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmiştir.

Sarten Genel müdür?

Zeki Saribekir - Ceo - SARTEN | LinkedIn.

Sarıbekir kimdir?

ASD Yönetim Kurulu Başkanı Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Yönetim Kurulu Başkanı olan Sarıbekir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ambalaj Meclisi başkan yardımcılığı görevine de devam etmektedir. Sarıbekir, merkezi Brüksel'de bulunan Avrupa Metal Ambalajcıları Birliği'nin (EMPAC) yönetim kurulu üyesidir.

Bntas kimin?

(BNTAS)

Korozo ne iş yapar?

KOROZO, Türkiye'nin ilk çöp torbası ve buzdolabı poşeti “KOROPLAST”ın yaratıcısıdır. KOROZO, ISO 9001:2000 , HACCP, BRC ve TSE kalite belgelerine sahiptir.

Korozo fabrikası ne üretiyor?

Temeli 44 yıl önce atıldı Temeli 44 yıl önce atılan Korozo, plastik ambalaj sektöründe Türkiye'nin en büyük firmalarından biri. Özellikle esken ambalaj ürünler konusunda öne çıkan şirket, İstanbul ve İzmir'de bulunan 9 fabrikada faaliyet gösteriyor.

Whirlpool ne Uretiyor?

SOĞUTUCU VE ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÜRETİYORLAR Whirlpool'un Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 134 bin metrekare kapalı toplam 245 bin metrekarelik alanda bulunan üretim tesislerinde soğutucu ve çamaşır makinesi üretimi gerçekleştiriliyor.

Whirlpool ne üretiyor?

Whirlpool Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 134 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 245 bin metrekarelik alanda bulunan üretim tesislerinde soğutucu ve çamaşır makinesi üretimi gerçekleştiriliyor.

Mustafa Zeki Sarıbekir kimdir?

Özgeçmiş : 1971 yılı İstanbul doğumlu olan Mustafa Zeki Sarıbekir, 1994 senesinde Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmiştir. ... Bilgi Üniversitesinden MBA eğitimi almıştır. Sarten Ambalajda 1996 yılında Yönetim Kurulu Üyeliğine, 2005 yılında Genel Müdürlüğe ve 2009 yılında Yönetim Kurulu Başkanlığına atanmıştır.

Bantaş Bandırma kimin?

Fikret ÇETİN, mezuniyet sonrası Alarko Holding bünyesinde çalışarak 1975 yılında Sn. Adnan ERDAN ile Tapaş Koll.Şti.'nin kurucu ortağı olarak inşaat taahhüt işleri ile iştigal olduktan sonra, 1986 yılından bu yana Bantaş Bandırma Ambalaj San.ve Tic.A.Ş.'nin ortağı olarak Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir.

Bntas ne iş yapar?

Bantaş Bandırma Ambalaj Sanayi ve Tic. A.Ş. BANTAŞ A.Ş. ilk kurulduğu yıldan beri sektörlerindeki öncü ve lider konumdaki firmalara teneke ambalaj tedarik etmektedir. Ayrıca firmamız 30 yıldan beri ihracat yapmakta ve ürün gönderdiğimiz ülke sayısı her geçen gün artmaktadır.

Korozonun sahibi kim?

Korozo, bugün Türkiye'nin lider ambalaj üreticisi konumunda yer alırken, firmayı bugünlere taşıyan Eli ve Rafael Duvenyaz kardeşler halen Korozo Yönetim Kurulu Onursal Eş Başkanları olarak markaya tüm desteklerini sürdürmektedirler.

Korozo ambalaj ne üretiyor?

KOROZO, Türkiye'nin ilk çöp torbası ve buzdolabı poşeti “KOROPLAST”ın yaratıcısıdır. KOROZO, ISO 9001:2000 , HACCP, BRC ve TSE kalite belgelerine sahiptir.

Korozo ne demek?

Korozo düğme , yağmur ormanlarında yetişen bir tür palmiye ağacının çekirdeğidinden üretilmektedir.Doğa ve insan dostu bu düğmeler son yılların tercih edilen düğmeleri arasındadır.Çevre dostu boyalar ve renk sabitleme sistemi ile istenilen renge boyanabilmektedir.Boyandıktan sonra ortaya çıkan meyve çekirdeğinin ...