Aziz Kutluay kaç doğumlu?

İçindekiler:

  1. Aziz Kutluay kaç doğumlu?
  2. Aziz Hoca öldü mu?
  3. Urfalı Aziz Hoca ne zaman vefat etti?
  4. Abdulaziz Kutluay nereli?
  5. Urfalı Aziz Hoca kaç yaşındaydı?
  6. Aziz Hoca mezarı nerede?
  7. Urfalı Abdulaziz Hoca Kimdir?
  8. Timur Taş ne zaman öldü?
  9. Timurtas Hoca nasıl öldü?
  10. Timurtaş Uçar Hoca ne zaman vefat etti?
  11. Timurtaş Hoca kaç tarihinde vefat etti?

Aziz Kutluay kaç doğumlu?

Abdulaziz Kutluay 1950 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Osman Efendi ve Fethiye Hanımın oğlu olan Abdülaziz Kutluay, müdeteyyin bir ailede yetişti, hayatı da öyle oldu.

Aziz Hoca öldü mu?

Şanlıurfa'da 72 yıllık hayatı boyunca ihtiyaç sahibi insanların yardımına koşan ve Aziz Hoca olarak bilinen Abdulaziz Kutluay, korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Urfalı Aziz Hoca ne zaman vefat etti?

Vefat: Abdulaziz Kutluay hocamız Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Aziz hocamızın cenazesi 10.08.2020 Pazartesi günü öğlede Eyyub Peygamber camisinde kılınacak cenaze namazını müteakip Harran kapı aile mezarlığına…

Abdulaziz Kutluay nereli?

Abdülaziz kutluay 1948 Şanlıurfa doğmlu, merhum babası göncü dede Osman efendi ve Annesi Fethiye hanım oğularına Urfa da kandil gecelerine Aziz gecesi denildiğinden bu gecede doğan çocuklarına Abdülaziz adını vermişlerdir.

Urfalı Aziz Hoca kaç yaşındaydı?

Şanlıurfa'da yıllardır yapmış olduğu İslami çalışmalarla tanınan Aziz Hoca lakaplı Abdülaziz Kutluay (70), Coronavirus hastalığından dolayı tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesinde dün gece hayatını kaybetmişti.

Aziz Hoca mezarı nerede?

Şanlıurfa'nın önemli hocalarından Abdülaziz Kutluay, vefatının birinci yıl dönümünde Harran Kapı Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Şanlıurfa'nın önemli hocalarından Abdülaziz Kutluay vefatının birinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Urfalı Abdulaziz Hoca Kimdir?

Abdülaziz Kutluay (Aziz Hoca) 1950'de Mevlid Kandili günü Şanlıurfa'da doğmuştur. Şanlıurfa'da kandil gecelerine 'Aziz Gecesi' denildiğinden, babası Osman Efendi ve Annesi Fethiye Hanım tarafından kendisine 'Abdulaziz' ismi verilmiştir. Abdülaziz Kutluay bir yaşına geldiği zaman annesi Fethiye Kutluay'ı kaybetmiştir.

Timur Taş ne zaman öldü?

Timurtaş Uçar/Ölüm tarihi

Timurtas Hoca nasıl öldü?

Kalp krizi Timurtaş Uçar/Ölüm nedeni

Timurtaş Uçar Hoca ne zaman vefat etti?

Timurtaş Uçar/Ölüm tarihi

Timurtaş Hoca kaç tarihinde vefat etti?

1979 yılına kadar Şehzadebaşı ve Eminönü Yeni Camii'nde vaazlar verdi. 12 Eylül darbesinin ardından görevden alınan Uçar, Beykoz'daki Çavuşbaşı köyüne imam olarak gönderildi. 1999 yılında emekli olan Uçar, 'de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.