Vodafone Faturalı Hat ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Vodafone Faturalı Hat ödeme nasıl yapılır?
  2. Vodafone SMS fatura ücretli mi?
  3. Fatura SMS nedir?
  4. SMS fatura Turk Telekom ucretli mi?
  5. Ücretsiz SMS fatura aboneliği nedir?

Vodafone Faturalı Hat ödeme nasıl yapılır?

Aynı kredi kartıyla günde en fazla 4 adet fatura ödenebilmektedir. IVR kanalıyla faturanızı ödemek için: 7002'yi ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Ödeme Servisi üzerinden faturanızı kredi kartınızla ödeyebilirsiniz.

Vodafone SMS fatura ücretli mi?

Paket alımı ve kota bitimi bilgilendirme SMS'leri ne zaman gelir? Yasal E-Fatura nedir? Vodafone Yasal E-Fatura, Vodafone'nun ücretsiz fatura servisidir. Basılı fatura yerine e-fatura talep ederek detaylı kullanım bilginizi ücretsiz alabilir, aynı zamanda aktif bir çevre gönüllüsü olabilirsiniz.

Fatura SMS nedir?

SMS fatura, vatandaşa ait olan faturaların cep telefonlarına SMS üzerinden yollandığı bir servistir. GSM şirketlerinin uyguladığı bu kolaylık sayesinde öğrenmek istediğiniz şahsınıza ait fatura bilgileri anında telefonunuza SMS olarak gelmektedir. Gelen mesaj ile faturanıza ait detayları öğrenebilirsiniz.

SMS fatura Turk Telekom ucretli mi?

Fatura Bilgisi servisi ile, Türk Telekom mobil hattınıza ait fatura bilgilerinizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bu servisten alınan her bilgi mesajı 1,52 TL olarak ücretlendirilir.

Ücretsiz SMS fatura aboneliği nedir?

Talebiniz doğrultusunda aylık fatura bilgileriniz ve son ödeme tarihleri cep telefonunuza SMS ile gönderilir. Turkcell SMS Fatura servisi ücretsizdir. ... Fatura tutarınızı kolayca öğrenebilir, istediğiniz zaman Dijital Operatör Uygulaması'ndan faturanızı görebilirsiniz.