Aspirin kırışıklıklara iyi gelir mi?

İçindekiler:

  1. Aspirin kırışıklıklara iyi gelir mi?
  2. Aspirin ve bal maskesi ne işe yarar?
  3. Sivilceye aspirin sürülür mü?
  4. Aspirin maskesi nasıl oluyor?
  5. Yüze aspirin sürülür mü?

Aspirin kırışıklıklara iyi gelir mi?

Aspirin, yoğurt ve bal üçlüsü ile evde hazırlanabilen bu maske kırışıklıklar için oldukça iddialıdır. Aspirin ezilerek un haline getirilir. Ezilmiş olan aspirin, oksijenli su, kuru maya ve bal karıştırılarak krem haline getirilir. Bir fırça aracılığı ile maske yüze sürülür ve yarım saat kadar bekletilir.

Aspirin ve bal maskesi ne işe yarar?

Sivilcelerinizin azdığı, sinirinizi bozduğu dönemler için süper etkin bir maske olan aspirin-bal karışımı hem sivilcelerinizi iyileştiriyor hem de kurudukça cilde yapıştığı için temizlerken peeling etkisi yaparak cildinizi yumuşacık bırakıyor.

Sivilceye aspirin sürülür mü?

Aspirin son zamanlarda maske olarak da kullanılmaya başlanmıştır. Aspirin maskesi sivilce için daha çok kullanılmaktadır. Aspirinden yapılan maske ciltteki sivilce, akne gibi cilt sorunlarını önlemeye yardımcı olur. Ayrıca cildinizdeki sarkmaları, siyah noktaları da önlemeye yardımcı olur.

Aspirin maskesi nasıl oluyor?

2 veya 3 adet aspirin....3) Aspirin Soda Maskesi
  1. Bu karışımın uygulanışı da aspirinin güzelce ezilmesi ile başlar.
  2. Daha sonra soda ile iyi bir şekilde karıştırılır.
  3. Biraz kıvam aldıktan sonra da cilde yavaşça uygulanır.
  4. Yaklaşık 10-15 dakika bekletilir ve sonrasında ılık su ile yıkanır.
Daha fazla öğe...

Yüze aspirin sürülür mü?

Birçok faydası bulunan aspirinin içeriğinde bulunan salisik asit ve antienflamatuar direkt sivilce oluşumunu önler. Aspirin ayrıca ciltte enfeksiyon yayılmasını önler, yağ oranını dengeler siyah noktaları yok eder, cildi asla kurutmaz ve nemli kalmasını sağlar. Aynı zamanda oldukça etkili bir peeling maskesidir.