Belko Air Kızılay Havaalanı kaç dakika?

İçindekiler:

  1. Belko Air Kızılay Havaalanı kaç dakika?
  2. Havaş ne kadar Ankara?
  3. BelkoAir ücreti ne kadar?
  4. Ankara Havaalanından ulusa nasıl gidilir?
  5. Havaş istanbul havalimanı ne kadar?

Belko Air Kızılay Havaalanı kaç dakika?

442-K Belkoair KIZILAY Esenboğa Havalimanı arası Yolculuk Süresi: Belkoair Otobüsleri Kızılayi şehir merkezinden yaklaşık 55 dakika içerisinde Esenboğa Havalimanı'na ulaşmaktadır (yol durumu, trafik yoğunluğu ve hava şartlarına göre değişkenlik göstermektedir).

Havaş ne kadar Ankara?

Ankara Esenboğa Havaalanı AŞTİ (Otogar) Şehir Merkezi arası Havaş ücreti: 12.00 TL'dir.

BelkoAir ücreti ne kadar?

Belkoair Otobüslerinin Esenboğa havalimanı Şehir Merkezine Dönüş istikametine ilk hareket noktası Havalimanı İç hatlar ve Dış hatlar Gelen Yolcu Salonları Önüdür. Bu duraktan sonra yolcu bindirme durağı bulunmamaktadır. BelkoAir Otobüs Ücreti: 12,00 TL'dir.

Ankara Havaalanından ulusa nasıl gidilir?

Belko Air otobüsleri ile havalimanından Ankara şehir merkezinde tren garı/Ulus, otogar (Aşti), Kızılay ve Batıkent bölgelerine gidebilmek mümkündür. 3 ayrı hatta hizmet veren Belko Air otobüsleri haftanın tüm günü 05.00 – 00.00 saatleri arasında her yarım saatte bir hareket etmektedir.

Havaş istanbul havalimanı ne kadar?

İstanbul Havalimanı ile şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Havaist en çok kullanılan ulaşım yöntemidir. 19 ayrı merkez ve 51 ara duraktan seferler düzenleyen Havaist, duraklarına göre ücret değişikliği göstermektedir. Son yayınlanan Havaist ücret tarifesine göre en düşük miktar 21 lira iken en yükseği ise 32 TL'dir.