Saatte iyon kaplama ne demek?

İçindekiler:

  1. Saatte iyon kaplama ne demek?
  2. IP kaplama nedir?
  3. Paslanmış saat kordonu nasıl temizlenir?
  4. Nacar Saat hangi ülkeye ait?

Saatte iyon kaplama ne demek?

Ion Plating yani İyon Kaplama, bir maddenin yüzey özelliklerini değiştirmek için kullanılabilen bir yöntemdir. PVD tekniği günümüzde korozyona karşı direnç gerektiren malzemeler üzerinde, otomotiv, ağır iletken üretim ve tabiî ki saatler üzerinde kullanılmaktadır. ...

IP kaplama nedir?

İyon kaplama ( IP ), bazen iyon destekli depozisyon (IAD) veya iyon buharı biriktirme (IVD) olarak adlandırılan ve vakum biriktirme versiyonu olan fiziksel buhar biriktirme (PVD) işlemidir. ... Biriktirme öncesi bombardıman, substrat yüzeyini püskürtmek için kullanılır.

Paslanmış saat kordonu nasıl temizlenir?

Yumuşak bir kumaş parçasıyla kordonun üzerindeki toz ve kirleri alın. Ardından bulaşık sabunu koyduğunuz ılık bir suya saatinizin kordonunu batırın. Bulaşık sabunu kordonda kalan kiri ve yağı söker. Kordonu suyun içinde tutarak yumuşak kıllı temiz bir diş fırçasıyla hafifçe temizleyin.

Nacar Saat hangi ülkeye ait?

-Konyalı Saat deyince ilk akla gelen tarihi 'Nacar' markası oluyor... Nacar kendi markamız. Bu İsviçre markasını 1985 yılında satın aldık ve üretimine de 1995 yılında başladık.