Levreğin kilosu kaç lira?

İçindekiler:

  1. Levreğin kilosu kaç lira?
  2. Diyette levrek ne kadar yenmeli?
  3. Bir adet fırında levrek kaç kalori?
  4. Levrek diyette yenir mi?

Levreğin kilosu kaç lira?

Fiyatı büyüklüğüne göre değişiyor. Normalde kilosu 150 TL ancak az olduğu için fiyatı pahalı oluyor kilosu 200 TL'den satıyoruz. Deniz Levreği 130 TL. Diğer balık çeşitlerimizin fiyatları ise Levrek 60 TL, çupra 35 TL, Karadeniz Somonu 60 TL, Sargan 40, iri istavrit 50-60 TL arasında değişiyor.

Diyette levrek ne kadar yenmeli?

Balık türleri arasında levrek, çipura ve mezgit gibi yassı bedenli balıklar diğer balıklara göre daha az yağlı balıklardır. Bu türler, özellikle ciddi kilo problemleri olan kişiler için haftada en az 2 kez tüketildiğinde düşük kalorileriyle oldukça besleyicidir.

Bir adet fırında levrek kaç kalori?

100 gram gelen 1 adet levrek 97 kalori değerindedir. 1 adet levrek ızgara 125 kalori değerindedir. 300 gram gelen levrek ızgara 291 kalori değerindedir. 1 adet fırında levrek balığı 276 kalori değerindedir.

Levrek diyette yenir mi?

Diyet Yapanlar Yassı Balıkları Tercih Etmeli Balık türleri arasında levrek, çipura ve mezgit gibi yassı bedenli balıklar diğer balıklara göre daha az yağlı balıklardır. Bu türler, özellikle ciddi kilo problemleri olan kişiler için haftada en az 2 kez tüketildiğinde düşük kalorileriyle oldukça besleyicidir.