Arçelik dondurucu sarı ışık neden yanar?

İçindekiler:

  1. Arçelik dondurucu sarı ışık neden yanar?
  2. Beko derin dondurucuda turuncu ışık neden yanar?
  3. Dondurucudaki turuncu ışık neden yanar?
  4. Beko yatay derin dondurucu kırmızı ışık neden yanar?

Arçelik dondurucu sarı ışık neden yanar?

Arçelik derin dondurucu sarı ışık neden yanar? ... Arçelik derin dondurucu ses yapıyor. Bu sorun genellikle cihazın konduğu yerde sağlam durmadığını gösterir. Ayakları yere tam oturan ve herhangi bir yerle temas etmeyen cihazlarda bu sorun kesinlikle yaşanmaz.

Beko derin dondurucuda turuncu ışık neden yanar?

4. Turuncu düğme – hızlı dondurma – bu işlev sadece dondurucu çalıştırma modunda kullanılabilir! Bu düğmeye bastığınızda, turuncu ışık yanar ve cihazın "fast freeze" (hızlı dondurma) moduna girdiğini gösterir. Bu moddan çıkmak için düğmeye tekrar basılır ve bu durumda turuncu ışık söner.

Dondurucudaki turuncu ışık neden yanar?

Turuncu düğme – hızlı dondurma – bu işlev sadece dondurucu çalıştırma modunda kullanılabilir! Bu düğmeye bastığınızda, turuncu ışık yanar ve cihazın "fast freeze" (hızlı dondurma) moduna girdiğini gösterir. Bu moddan çıkmak için düğmeye tekrar basılır ve bu durumda turuncu ışık söner.

Beko yatay derin dondurucu kırmızı ışık neden yanar?

Yeni yiyecek yüklediyseniz, uzun süre elektrik kesilmiş ya da kapı açık kalmışsa kırmızı ünlem işareti (yüksek sıcaklık uyarısı) yanmaya başlar. Joker özellikli ürününüzü dondurma konumunda kullanmak istiyorsanır: ... Sakladığınız yiyeceklerin buzu çözülmüş olabilir. Yiyeceklerin bozulup bozulmadığını kontrol edin.