Turkcell akıllım güvende nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell akıllım güvende nedir?
  2. Güvencell Turkcell nedir?
  3. Telefonun sigortası var mı?
  4. Cihaz koruma sigortası nedir?
  5. 08 Kim?
  6. Güvencell yardım eli nedir?
  7. Cep telefonu sigortasi nedir?
  8. Telefonu aldıktan sonra kasko yapılır mı?
  9. Media Markt koruma paketi ne işe yarar?
  10. Koruma Paketi ne demek?
  11. Turkcell yardım eli sigortası nedir?

Turkcell akıllım güvende nedir?

Akıllım Güvende ile Turkcell'den almış olduğunuz cihazınızı, günlük hayatta başınıza gelebilecek kırılma, sıvı teması gibi istenmeyen durumlara karşı sigortalatabilir; olası hasarlara karşı önlem alabilirsiniz. ... Turkcell Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş., BNP Paribas Cardif Sigorta A.Ş.

Güvencell Turkcell nedir?

Cihazların sıvı teması, kırılma gibi istenmeyen durumlara karşı onarım veya değişimini sağlayan Akıllım Güvende Sigortası artık Turkcell Mağazalarından QR okutularak alınabiliyor. Turkcell Sigorta, ilk defa uygulanan QR okutarak poliçe oluşturma ile insurtech alanındaki iddiasını sürdürüyor.

Telefonun sigortası var mı?

Sigorta hem yeni alınmış sıfır hem de 2. el telefonlar için geçerlidir. Telefon kaskosu bir yıllık olarak düzenlenir ve yıllık ücretlendirilir. Cep telefonu sigorta fiyatı, almış olduğunuz telefonun fiyatı üzerinden %10 ile %20 oranında bir fiyat belirlenerek hesaplanır.

Cihaz koruma sigortası nedir?

Kapsam dâhilindeki cihazınızın ani ve beklenmedik bir olay neticesinde kazaen zarara uğraması halleri sebebiyle oluşacak hasarları kapsamaktadır. ”Kazaen Zarara Uğrama” teminatları cihazınızın başına gelebilecek kazaen kırılma ve sıvı teması risklerine karşı cihazınızı korur.

08 Kim?

Sigorta primleri cihaz bedellerine göre farklılık gösterdiğinden güncel poliçe prim tutarlarını 0850 201 05 32 numaralı Güvencell Müşteri Hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

Güvencell yardım eli nedir?

Yardım Eli Ferdi Kaza Sigortası ile günlük hayatta başınıza gelebilecek kaza sonucu sürekli sakatlık durumunda size, kaza sonucu vefat durumunda sevdiklerinize tek seferde toplu şekilde veya 10 yıl boyunca her ay düzenli olarak 1.000 TL maddi destek sağlıyoruz. ... Sigorta teminatları Zurich Sigorta A.Ş.

Cep telefonu sigortasi nedir?

Cep telefonu sigortası, telefonunuzu olası bir kaza durumunda hasara uğraması, arızalanması veya telefonunuzun çalınması gibi durumlarda oluşabilecek zararlara karşı güvence altına alan bir sigorta türüdür. ... Fakat telefon kaskosu garantinin kapsamadığı hasarları kapsayarak sizin yerinize ödeme yapar.

Telefonu aldıktan sonra kasko yapılır mı?

Telefona Sonradan Kasko Yapılır mı? ... Telefonunuzu satın aldığınız sırada telefon sigortası ürününü bilmiyorsanız ve satın aldıktan sonra hemen yaptırmadıysanız bile sonrasında telefonunuzu sigortalatmanız mümkündür.

Media Markt koruma paketi ne işe yarar?

Cihaz Koruma Plus kapsamında Uzatılmış Garanti süresi içerisinde teminat kapsamında oluşan hasarlarda, cihaz tamiri yapılamaması durumunda faturada yer alan cihaz bedeli kadar (%100) ödeme gerçekleştirilir. Bu kapsamda gerçekleştirilen geri ödemeler, MediaMarkt Hediye Kartına yükleme ile yapılmaktadır.

Koruma Paketi ne demek?

Süper Koruma Paketi, sizlere cihazınızın üretici garantisini 1 yıl uzatma imkanı ve satın alma tarihinizden itibaren 1 yıl geçerli olmak üzere kazaen zarara uğrama ve hırsızlık hadiselerine karşı güvence sağlayan hediye sigorta hizmeti sunmaktadır.

Turkcell yardım eli sigortası nedir?

Yardım Eli Sigortası beklenmeyen ve ani kaza sonucu sürekli sakatlık ya da vefat durumunda sigortalıya ve/veya hakları oranında kanuni varislere tazminat ödeyen, ek olarak check-up, diş temizliği ve diş dolgusu gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanmanızı sağlayan ferdi kaza sigortasıdır.