Solgar milk thistle ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Solgar milk thistle ne için kullanılır?
  2. Advanced milk thistle Formula ne işe yarar?
  3. Milk thistle aç mı tok mu?
  4. Deve dikeni çayı ne işe yarar?
  5. Silymarin deve dikeni ne işe yarar?

Solgar milk thistle ne için kullanılır?

Milk Thistle (Silymarin) Deve dikeni bitkisinin tohumundan elde edilen silymarin ya da milk thistle; karaciğer koruyucu ve yenileyici özelliği ile çok eski zamanlardan beri bilinmekte ve siroz, hepatit gibi çeşitli karaciğer hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.

Advanced milk thistle Formula ne işe yarar?

- Kalp sağlığını ve kalp hastalıklarına karşı koruma teşkil eder. - İltihapları giderici bir etkisi vardır. - Detoks etkisi yaratır ve vücudun farklı bölgelerindeki ödemin atılmasına destekler. - Sivilce ve akne ile beraber vücudun değişik noktalarındaki lekelerin giderilmesinde yardımcı olur.

Milk thistle aç mı tok mu?

Her tablette 270 mg Meryem ana dikeni ekstresi olup, silimarin, enginar ekstresi, karahindiba, turp, dulavratotu, zencefil ve maydanoz içeren Voonka Milk Thistle'ın günlük olarak tok karna 1 tablet şeklinde kullanılması önerilir. Voonka takviye edici gıda içerisinde 62 yumuşak kapsül bulunmaktadır.

Deve dikeni çayı ne işe yarar?

Devedikeni çayı enerji verir, metabolizmayı hızlandırır ve hafızayı güçlendirir. Bu çayın demlenmesi ve içilmesi oldukça kolaydır. Çayın demlenmesi için deve dikeni tohumu veya kurutulmuş yaprakları kullanılabilir. Deve dikeni bitkisinin tohumlarından elde edilen çay, düzenli olarak kullanıldığında iştah açar.

Silymarin deve dikeni ne işe yarar?

Silymarin, bağışıklık sistemini güçlendirerek, DNA hasarı ile savaşarak ve kanserli tümör büyümesini tersine çevirerek kanser gelişim riskini azaltmaya yardımcı olabilir (meme kanseri dahil).