Göcek Marina kimin?

İçindekiler:

  1. Göcek Marina kimin?
  2. Göcek Yat Limanı nerede?
  3. D-Marin Turgutreis ne zaman kuruldu?
  4. Göcek Dalaman Havaalanı kaç km?
  5. Göcek limanı kime satıldı?
  6. Batık Hamam Koyu Göcek nerede?
  7. Göcek hangi ilin?
  8. Dalaman Havalimanı Göcek arası kaç dakika?

Göcek Marina kimin?

Doğuş Grubu varlık satışlarına devam ediyor. Marina sektörüne Doğuş Grubu'nun Hırvatistan, Yunanistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan marinalarını satın alarak adım atan CVC Capital şirketin Turgutreis, Didim ve Göcek'te bulunan marinalarını da alıyor.

Göcek Yat Limanı nerede?

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı, Göcek beldesi Büngüş Koyu'nda bulunan Marintürk Göcek Village Port marina ve çekek alanı belde merkezine 5 dakika, Uluslararası Dalaman Havaalanına 20 dakika mesafededir.

D-Marin Turgutreis ne zaman kuruldu?

16 Ağustos 2003 — Osmanlı donanmasının efsanevi amirallerinden Turgutreis'in adını taşıyan Turgutreis'deki marina Türkiye'nin en büyük ikinci marinası olma özelliğini taşıyor. Doğuş Holding'in marina zincirinin ilk halkası olan D-Marin Turgutreis, denizde 550 karada 100 yat kapasitesine sahip.

Göcek Dalaman Havaalanı kaç km?

Dalaman Göcek arası kaç saat ve kaç kilometre olduğu bilgisi şöyledir. Dalaman merkezinden Göcek marina 22 km olup 25 dakika seyahat süresi bulunmaktadır. Dalaman havalimanından Göcek marina ise 25 km ve 30 dakika seyahat süresi bulunuyor.

Göcek limanı kime satıldı?

Göcek'te marinaların bulunduğu noktada Seka iskelesi olarak bilinen toplam metrekarelik liman ve iskele Sümerbank'a aitti. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümerbank'ın özelleştirilmesinin ardından liman ve iskeleyi, 2019'da ihaleyle satışa çıkardı.

Batık Hamam Koyu Göcek nerede?

Muğla ili Dalaman ilçesi Kapıkargın mahallesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. Kapıdağ yarımadası olarak tabir edilen bölgededir.

Göcek hangi ilin?

Göcek, Fethiye
Göcek
ÜlkeTürkiye
İlMuğla
İlçeFethiye
Coğrafi bölgeAkdeniz
12 satır daha

Dalaman Havalimanı Göcek arası kaç dakika?

Göcek'teki mükemmel tatilinizi tamamladığınızda 23 kilometrelik bir yolculuğun ardından Dalaman havalimanına ulaşmış olacaksınız. Yolculuğunuz yol boyu ortalama hızınızla birlikte yaklaşık olarak 28 dakika kadar sürecektir.