Marvis diş macunu nedir?

İçindekiler:

  1. Marvis diş macunu nedir?
  2. Opalescence florür var mı?
  3. Opalescence diş macunu her gün kullanılır mı?
  4. Opalescence diş macunu florür içerir mi?
  5. Marvis diş macunu nerenin?
  6. Marvis diş macunu hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Marvis diş macunu nedir?

Tasarımı ve avangart marka kimliğiyle farklılaşmayı başaran İtalyan diş macunu markası Marvis, özellikle farklı ve diğer markalarda pek görülmeyen aromalarıyla ön plana çıkıyor. Marka, İtalyan Martelli ailesine ait. ... Birçok beyazlatıcı diş macununa benzer içeriğe sahip olan Marvis, flor içermiyor.

Opalescence florür var mı?

Eşsiz formülü en düşük abraziv düzeylerde yüzey lekelerini çıkarırken florür alımını maksimuma çıkarır. Opalescence Diş Macunu %0,25 sodyum florür içerir (yaklaşık 1100 ppm florür iyonuna denk gelir). Yüzey lekelerini çıkarıp dişleri sadece bir ayda iki ton beyazlatır! Bu ürün ile ilgili 10 değerlendirme var.

Opalescence diş macunu her gün kullanılır mı?

Opalescence Whitening Beyazlatıcı Diş Macunu 133 gr Yüzey lekelerini çıkararak sadece 1 ay içerisinde 2 tona kadar beyazlatır. Günde birkaç kez ve her gün kullanıma uygun derecede güvenlidir. Ferah Nane aromalıdır. Göz kamaştırıcı gülümsemenizi bir kez elde ettiğinizde, onun ışıltısını korumak size bağlıdır.

Opalescence diş macunu florür içerir mi?

Opalescence ® Whitening Toothpaste Opalescence Diş Macunu %0,25 sodyum florür içerir (yaklaşık 1100 ppm florür iyonuna denk gelir). Yüzey lekelerini çıkarıp dişleri sadece bir ayda iki ton beyazlatır! Dişeti iltihabını azaltır!

Marvis diş macunu nerenin?

İtalya merkezlidir. Dünyanın 30 ülkesinde satılmaktadır.

Marvis diş macunu hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Marvis diş macunlarında hayvansal kaynaklı hiçbir maddeye yer vermiyor.