Mi Band 4 iPhone ile uyumlu mu?

İçindekiler:

  1. Mi Band 4 iPhone ile uyumlu mu?
  2. Mi Band 4 Amoled mi?
  3. Xiaomi Mi Band 4 kaç metre?
  4. Xiaomi Mi Band 4 türkiyeye ne zaman gelecek?
  5. Xiaomi Mi Band 4 NFC var mı?
  6. Xiaomi Mi Band 4 kalori ölçer mi?
  7. Xiaomi Mi Band 4 kaç dolar?
  8. Xiaomi Mi Band 5 iPhone ile uyumlu mu?
  9. Amazfit iPhone ile uyumlu mu?

Mi Band 4 iPhone ile uyumlu mu?

Akıllı telefonlar ile Bluetooth üzerinden iletişim kuran Xiaomi Mi Band 4, Android 4.4 işletim sistemine sahip Android'li telefonlar ve iOS 9.0 ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone'lar ile uyumludur.

Mi Band 4 Amoled mi?

Cep telefonlarına kurulan özel Mi Fit uygulaması ile tüm aktivite detaylarını telefonunuzdan takip edebileceğiniz gibi, yenilenen renkli ‌Amoled ekrana sahip ‌Xiaomi Mi ‌Band 4 akıllı bileklik ekranından da tüm detaylara pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 4 kaç metre?

Mi Band 3'e kıyasla biraz daha büyük olan ve şarj pimleri arka tarafa alınan yeni bileklik, bir önceki model ile benzer şekilde 50 metreye kadar suya dayanıklı. Xiaomi'nin yeni akıllı bilekliği yaklaşık 35 dolar fiyata sahip.

Xiaomi Mi Band 4 türkiyeye ne zaman gelecek?

Paylaşılan bilgilere baktığımız zaman yeni modelin 11 Haziran tarihinde tanıtılacağı ve aynı gün piyasaya sürüleceği görülüyor.

Xiaomi Mi Band 4 NFC var mı?

Xiaomi, mi Band 4'ün NFC etkinleştirilmiş sürümünün Avrupa pazarında da satışa sunulacağının müjdesini verdi. Xiaomi mi Band 4 akıllı bileklik, NFC desteğine sahip ancak Çin dışında kullanılamıyordu. ... Kullanıcılar, NFC desteği sayesinde mi Band 4 akıllı bileklerini temassız ödemelerde ve toplu taşımada kullanabilecek.

Xiaomi Mi Band 4 kalori ölçer mi?

Mi Band 4, sporcular için oldukça yararlı özelliklere sahip. Koşu, yüzme ve bisiklet sürme aktivitelerini takip ediyor, size katettiğiniz mesafe ve yaktığınız kalori gibi değerleri gösteriyor.

Xiaomi Mi Band 4 kaç dolar?

Xiaomi Mi Band 4, global olarak NFC olmayan sürümüyle 25 dolar, NFC'li olan sürümüyle ise 33 dolar fiyat etiketiyle satılacak.

Xiaomi Mi Band 5 iPhone ile uyumlu mu?

Xiaomi mi band 5 akıllı bileklik, Bluetooth üzerinden telefonunuzla bağlantı sağlayarak Android 5.0+ işletim sistemine sahip Android'li telefonlar ve iOS 10+ ve üzeri işletim sistemien sahip iPhone'lar ile uyumludur.

Amazfit iPhone ile uyumlu mu?

Amazfit Verge Lite Bluetooth GPS Nabız Ölçerli Android ve iOS Uyumlu.