Ticket nerelerde geciyor?

İçindekiler:

  1. Ticket nerelerde geciyor?
  2. Ticket kartı kaç günde gelir?
  3. Ticket sıfırlanıyor mu?
  4. Şok market ticket geçiyor mu?
  5. Ticket bakiye sorgulama nasıl yapılır?
  6. Setcard aylık ne kadar?
  7. Ticket Kart kayboldu ne yapmalıyım?
  8. Multipay nerelerde geçerli?
  9. Setcard marketlerde geçiyor mu?
  10. Ticket kartımda ne kadar para var?
  11. Ticket kartta ne kadar var?
  12. Setcard ne kadar 2021?
  13. 2021 işçi yemek ücretleri ne kadar?
  14. Ticketta ne kadar var?

Ticket nerelerde geciyor?

Edenred ile anlaşması olan bütün restoranlarda, marketlerde, kafelerde ve işyerlerinde geçerlidir. Çalışan kişiler tarafından kullanılır. Edenred haricinde başka yemek kartları da vardır. Bunlar Sodexo, Smart, Winwin, Multinet, SetCard, Metropol ve Edended'dir.

Ticket kartı kaç günde gelir?

Ticket'ınız  Vergi avantajıyla, 2 günde kapınızda!

Ticket sıfırlanıyor mu?

Katalogdaki ürünler ve değerleri EDENRED tarafından belirlenecektir. Kazanılan tutarların hesaba yüklendikleri tarihten itibaren bir sene içerisinde kullanılmaları gerekmektedir. 1 yıl içerisinde kullanılmayan tutarlar sıfırlanarak geçerliliğini kaybedecektir.

Şok market ticket geçiyor mu?

Koskoca Şok Markette halen Ticket kart ® geçmiyor.

Ticket bakiye sorgulama nasıl yapılır?

Bakiye ve harcama bilgileriniz
  1. MyEdenred mobil uygulamasından,
  2. Web sitemiz üzerinde hesabım menüsünden,
  3. Yazar kasa POS cihazlarındaki ''Kartlı İşlemler > Kart Bilgileri > Bakiye/Puan Sorgu'' menüsünden takip edebilirsiniz.

Setcard aylık ne kadar?

Mobil Ödeme
SETCARD
1 Personel İçin Aylık Maliyet Günlük 25,25-TL'ye kadar Vergi ve Primden MuafTüm Personel İçin Aylık Maliyet Günlük 25,25-TL'ye kadar Vergi ve Primden Muaf
NET ÖDENEN555,50 TL55.550,00 TL
BRÜT ÜCRET555,50 TL55.550,00 TL
SİGORTA MUAFİYETTAMAMITAMAMI
6 satır daha

Ticket Kart kayboldu ne yapmalıyım?

Çalıntı kart ve kart iptalleri
  1. MyEdenred mobil uygulaması üzerinden kendiniz anında bloke edebilir,
  2. edenred.com.tr, hesabım menüsünden kendiniz anında bloke edebilir,
  3. Çağrı merkezimizi arayarak kartınızın bloke işlemini gerçekleştirebilirsiniz. ( 444 222 22 66)

Multipay nerelerde geçerli?

Türkiye'de 30.000 noktada geçerli olan MultiNet Yemek Kartı sadece restoran, kafe ya da büfelerde değil aynı zamanda birçok market ve süpermarkette de gıda alışverişinde kullanılabilmektedir. (Deterjan, kozmetik, alkol gibi %18 KDV'li ürünlerde geçerli değildir.)

Setcard marketlerde geçiyor mu?

Yemek kartlarından biri olan Setcard bazı restoranların yanı sıra marketlerde de geçiyor. ... Bazı kurumsal firmalar çalışanlarına yemek kartı olarak Setcard'ı vermeyi tercih ediyor.

Ticket kartımda ne kadar para var?

MyEdenred mobil uygulamasından, Web sitemiz üzerinde hesabım menüsünden, Yazar kasa POS cihazlarındaki ''Kartlı İşlemler > Kart Bilgileri > Bakiye/Puan Sorgu'' menüsünden takip edebilirsiniz.

Ticket kartta ne kadar var?

Ticket Kart Bakiye Sorgulama 444 22 66 nolu numarayı arayıp sesli yanıt sisteminden bilgi alabilirsiniz. Pos cihazında bulunan “bakiye görüntüleme” menüsünden istediğiniz cevabı alabilirsiniz.

Setcard ne kadar 2021?

Vergi avantajından faydalanılabilecek günlük yemek bedeli, 2021 yılı için 25 TL + KDV olarak belirlenmiştir. Bu tutarın üzerindeki kısım için vergi avantajı uygulanmamakta olup, aşan tutar için Gelir Vergisi ödenmesi gerekir.

2021 işçi yemek ücretleri ne kadar?

2021 yılı günlük yemek ücreti KDV dahil 25,25 TL olarak belirlenmiştir. 29.12.2020 tarihli ve 31349 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 313 Seri No'lu Gelir Vergisi Genel Tebliği uyarınca, 2021 yılı için gelir vergisinden istisna tutulacak günlük yemek bedeli tutarı 25,25 TL (25 TL + KDV%1) belirlenmiştir.

Ticketta ne kadar var?

Ticket Kart Bakiye Sorgulama 444 22 66 nolu numarayı arayıp sesli yanıt sisteminden bilgi alabilirsiniz. Pos cihazında bulunan “bakiye görüntüleme” menüsünden istediğiniz cevabı alabilirsiniz. Ticket Türkiye iPhone veya Android uygulamasını indirerek Ticket Kart bakiye sorgulama işlemini buradan yapabilirsiniz.