Malta Vatandasligi kac tl?

İçindekiler:

  1. Malta Vatandasligi kac tl?
  2. Malta vatandaşlığı ne işe yarar?
  3. Malta pasaportu ile hangi ülkelere gidilir?
  4. Malta vatandaşlığı ne kadar sürede alınır?
  5. Malta pasaportu kaç ülkeye vizesiz?
  6. Malta'da oturma izni nasıl alınır?

Malta Vatandasligi kac tl?

Malta Vatandaşlığı ücreti ne kadardır? Malta Hükümeti'ne kendiniz için €750,00 Euro, eşiniz, çocuklarınız ve ebeveynleriniz için ise kişi başı €50,000bağışta bulunmanız gerekmektedir.

Malta vatandaşlığı ne işe yarar?

Malta ülke ekonomisini desteklemek adına yabancı yatırımcılara oturma izni ve vatandaşlık sunmakta. Malta pasaportu Almanya, Fransa ya da diğer AB ülkelerinin pasaportlarına benzemektedir. Malta pasaportu sahipleri Avrupa Birliği'ne üye herhangi bir ülkede yaşayabilir, çalışabilir veya eğitim görebilir.

Malta pasaportu ile hangi ülkelere gidilir?

Malta vatandaşlığı ne verir?
  • Siz ve aileniz için Dünya. Malta pasaportu ile bütün Avrupa Birliği ülkeleri boyunca özgürce hareket edebilir ve ABD, Kanada, Avustralya ve diğer birçok ülkeyi vizesiz olarak ziyaret edebilirsiniz.
  • Avrupa'da ikinci eviniz. ...
  • Malta dışında gelir. ...
  • Gelecek huzur ve güven.

Malta vatandaşlığı ne kadar sürede alınır?

Malta çifte vatandaşlığına imkan vermektedir, başvuru sahiplerinin kendi ülke vatandaşlığından çıkması gerekmemektedir. Başvuru sürecini başarıyla tamamlayan adaylar yaklaşık 12 aylık bir süre içinde Malta pasaportu alabilir.

Malta pasaportu kaç ülkeye vizesiz?

Malta pasaportu, Avrupa Birliği ve Avrupa Ekonomik Alanı dışına seyahatler için Malta vatandaşlarına verilen bir Avrupa Birliği pasaportudur. Henley Vize Kısıtlamaları Endeksi 2016 Raporuna göre Malta vatandaşları sınır kapısında vize alarak veya vizesiz 168 ülkeye seyahat edebilirler.

Malta'da oturma izni nasıl alınır?

Malta süresiz oturum izni sahibi olmak için Malta Hükümeti tarafından yetkilendirilmiş bir kurum aracılığı ile başvuru yapmanız gerekmektedir. Yeni Bir Hayat ve çatı kuruluşumuz Terranova Global, Malta Hükümetince verilen uluslararası yetki belgesine sahip seçkin kuruluşlar arasında yer almaktadır.