Doğuş inşaat ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Doğuş inşaat ne iş yapar?
  2. Tolga Akkaş Kimdir?
  3. Burak Talu Kimdir?
  4. Gür Çağdaş kimdir?
  5. Gönül Talu kimdir nerelidir?
  6. Gür Çağdaş kaç yaşında?
  7. Doğuş Holding kim kurdu?

Doğuş inşaat ne iş yapar?

Kuruluşundan bu yana Doğuş İnşaat'ın gerçekleştirmiş olduğu projeler arasında; toplamda 3350 MW elektrik üretme kapasitesine sahip 21 baraj ve hidroelektrik santral, 1460 km yol yapımı, 2.000.000 m² bina yapımı, 43 km köprü, viyadük ve geçit yapımı, 209 km'den fazla metro, tünel ve derivasyon tünelleri, aynı zamanda ...

Tolga Akkaş Kimdir?

şirketlerinin Genel Müdürlüğü ile Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir. ... Kariyerine, TR Construction'da Proje Müdürü olarak başlayan AKKAŞ, sırasıyla Urban Construction LLC ve Argeta şirketlerinde Proje Müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir.

Burak Talu Kimdir?

TALU İnşaat'ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Sayın Gönül Talu, Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini 2019 yılı sonuna kadar 30 yıldan fazla bir süre yürüttü.

Gür Çağdaş kimdir?

Gür Çağdaş, 1983 senesinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuş, 1985 yılında aynı üniversitenin İşletme İktisadı Enstitüsü'nde yüksek lisansını tamamlamıştır. 1986 yılında Eczacıbaşı Menkul Değerler'de Yatırım Uzmanı olarak çalışmaya başlamış, 1988 yılında Vakıflar Bankası İstanbul Menkul ...

Gönül Talu kimdir nerelidir?

1938 yılında Elazığ'da doğan Talu, ilk ve orta öğrenimini Elazığ'da tamamladı. 1955 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesinden inşaat yüksek mühendisi olarak mezun olduktan sonra bir dönem Karayolları Genel Müdürlüğünde şantiye şefliği yaptı.

Gür Çağdaş kaç yaşında?

Garanti Portföy Yönetimi'nde Genel Müdür olarak görev yapmakta olan 1962 doğumlu Çağdaş, 1983 senesinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsü'nde yüksek lisansını tamamlamıştır.

Doğuş Holding kim kurdu?

Ayhan Şahenk Doğuş Grubu/Kurucuları