Vicks işe yarıyor mu?

İçindekiler:

  1. Vicks işe yarıyor mu?
  2. Vicks ağrıya iyi gelir mi?
  3. Vicks içeriği nedir?
  4. Vicks nerede kullanılır?
  5. Ayak altına Vicks sürmek neye iyi gelir?

Vicks işe yarıyor mu?

Çok uzun yıllardan bu yana dünyanın dört bir tarafında kullanılan Vicks krem, özellikle vücudun farklı bölgelerindeki ağrıları gidermek için oldukça etkilidir. Özellikle bu konuda kas ağrıları ile beraber migren gibi önemli Baş ağrılarını gidermek konusunda yaygın kullanılır.

Vicks ağrıya iyi gelir mi?

Kas ağrısı için bir çok merhem bulunmaktadır. Vicks'in çok bilinmese de kas ağrılarını hafifletici özelliği bulunmaktadır. Bacak ve baldırlardaki kasları gevşetir. Fazla yorulan kasların dinlenmesini sağlayan vicks, ağrılı bölgeye masaj yapılarak uygulanır ve kas ağrıları hafiflettiği gibi gevşemesini de sağlar.

Vicks içeriği nedir?

VICKS VAPORUB buharlaşan merhem Haricen sürülerek ya da solumak yoluyla kullanılır. Etkin maddeler: 38 g VICKS VAPORUB, Mentol 1.045 g Kafur 1.900 g Okaliptüs yağı 0.570 g Terebentin yağı 1.900 g Timol 0.095 g içerir.

Vicks nerede kullanılır?

Özelikle grip ve nezle gibi kış mevsiminde sık görülen hastalıklarda Vicks kremi hastanın sırtına sürülür. Havlu ile kapanan sırt gece boyu kremi emer. Ateşi düşüren ve terleten krem sayesinde birçok hasta bir sonraki gün çok dana enerjik başlar.

Ayak altına Vicks sürmek neye iyi gelir?

Gece yatarken ayak tabanlarınıza VICKS sürün, ovalayarak yedirin ve çoraplarını giyin. Öksürüğünüz varsa hemen kesildiğini fark edeceksiniz. Özellikle gece oluşan öksürükleri bu uygulama hemen durdurur. Uzun yürüyüşler ve spor sonrası oluşan kas ağrılarında Vicks ağrıyı giderir ve rahatlatır.