Phytorelief cc pastil ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Phytorelief cc pastil ne işe yarar?
  2. Phytorelief kac tl?
  3. Phytorelief ilaç ne işe yarar?
  4. Phytorelief pastil günde kaç kez kullanılır?
  5. Phytorelief pastil içinde ne var?
  6. AlchemLife Phytorelief nedir?
  7. Phytorelief icinde ne var?
  8. Phytorelief çocuklara verilir mi?
  9. Strepsils Herbal ne ise yarar?

Phytorelief cc pastil ne işe yarar?

PHYTORELİEF CC 12 Adet Şekersiz Pastil Nar, Zerdeçal ve Zencefil aktif bileşenleri ile üretilen şekersiz pastildir. Üretici firma tarafından burun tıkanıklığı, soğuk algınlığı, kuru öksürük gibi durumlara karşı rahatlatıcı etki sağladığı ve güvenirliği klinik testler ile kanıtlandığı ifade edilmiştir.

Phytorelief kac tl?

Phytorelief CC 12 Pastil son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 29,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 16,62 TLŞu Andaki Fiyat: 20,50 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 9 TL (1) daha ucuz.

Phytorelief ilaç ne işe yarar?

Kalp hastalığı ile bağlantılı risk faktörlerinde de fayda sağlıyor. Kolesterolün düşürülmesi, kanseri önleyici etki, Alzheimer ve bulaşıcı hastalıkları önleme potansiyeli de olan bu bitki, ayrıca kronik hazımsızlığa da iyi geliyor. KENDİNİZİ VE SEVDİKLERİNİZİ PHYTORELIEF İLE KORUYUN!

Phytorelief pastil günde kaç kez kullanılır?

Tavsiye Edilen Günlük Alım Dozu: Yetişkinler için günde 3 defa, 1er pastil tüketilmesi tavsiye edilir.

Phytorelief pastil içinde ne var?

Phytorelief ®,İsviçre'de üretilen Fitoterapötik bir pastildir. 'BİR PASTİLDEN ÖTE'dir. İçerisinde Nar kabuğu, Zerdeçal kökü ve Zencefil özütleri vardır. İçeriğinde bitkisel özütler %100 doğaldır.

AlchemLife Phytorelief nedir?

AlchemLife Phytorelief Pastil içerisinde zerdeçal (turmeric), zencefil ve nar kabuğu özütlerinin standardize edilmiş aktif bileşenlerini bulundurur. Phytorelief pastil, formülasyonu Avrupa Patent Ofisi tarafından onaylanmış ve İsviçre'de üretilmiş bir bitkisel pastildir.

Phytorelief icinde ne var?

Etken Madde: Turmeric (Zerdeçal), Pomegranate (Nar Kabuğu), Ginger (Zencefil), Jelleştirici: Gam arabik, Aroma verici: Doğal tat düzenleyici Doğal nane aroması, Vanilya aroması, Mentol, Tatlandırıcı: Sorbitol, Maltitol, Sukraloz, Asesulfarn potasyum, Kıvam arttırıcı: Karnauba mumu, Yardımcı bileşen: Sondum klorür, Saf ...

Phytorelief çocuklara verilir mi?

PHYTORELIEF Kids Pastil ile çocuklarınızı koruyun! Günde 2-3 pastile kadar kullanılmalıdır. Pastil ağızda eridikten sonra, bir saat katı veya sıvı tüketilmemelidir. Phytorelief ile ilgili Avrupa'da yapılan çok sayıda klinik çalışma yapılmış olup, çalışma sonuçları uluslararası dergilerde yayınlanmıştır.

Strepsils Herbal ne ise yarar?

Strepsils Herbal boğaz pastili ne işe yarar sorusuna cevap arayanlar için boğaz ağrılarında bağışıklık, savunma ve öksürük desteği sağladığı belirtilmelidir. Strepsils Herbal boğaz pastilleri tahriş olmuş dokuları rahatlatarak boğaz ağrılarını yatıştırmaya yardımcı olur.