Renkli dereceli lens var mı?

İçindekiler:

  1. Renkli dereceli lens var mı?
  2. Renkli lens zararlı mi?
  3. Yıllık lens var mı?
  4. Herkes renkli lens kullanabilir mi?

Renkli dereceli lens var mı?

Numaralı Renkli Lens; Göz sorunları nedeniyle kullanılan numaralı lensler artık teknolojinin daha da ileriye gitmesiyle birlikte numaralı renkli lensler de üretilmektedir. Miyop ve hipermetrop sorunu olan kişiler de istediği göz rengine sahip olurken aynı zamanda yakın ya da uzağı görememe sorununu da çözmektedir.

Renkli lens zararlı mi?

Renkli lensler kontrolsüz kullanımda göze birçok zarar verir. Kısa süreli görme kaybından, göz kapağında aşırı çapaklanma ve gözün güneş ışığına olan hassasiyeti gibi sorunlara yol açar.

Yıllık lens var mı?

Yıllık lensler: Bu tip lensleri 1 yıl boyunca her sabah takıp her gece çıkararak kullanabilirsiniz. Fiyatlarından, kaybolma ve yırtılma riskinden ve bir süre sonra protein birikimi yapmasından dolayı bu tip lensler çok fazla tercih edilmemektedir. Sipariş etmeniz durumunda her lens 1 şişede gelecektir.

Herkes renkli lens kullanabilir mi?

Göz sağlığı açısından herhangi bir sorunu olmayan (gözün ve göz kapaklarının dış yapısı normal, göz yaşı azlığı ve gözde kronik enfeksiyon sorunları olmayan, sürekli göz ilacı kullanımının gerektiği bir rahatsızlığı olmayan) herkes kontakt lens kullanabilir.