Motor vizesi yaptırmak ne kadar?

İçindekiler:

  1. Motor vizesi yaptırmak ne kadar?
  2. Motor muayenesi nasil alinir?
  3. 50 cc motor muayeneye girer mi?
  4. Motorlarda egzoz muayenesi var mı?
  5. Motosiklet aynasız vizeden geçer mi?
  6. 50cc motor kask zorunlu mu?

Motor vizesi yaptırmak ne kadar?

Farklı araç için belirlenen muayene ücretileri şöyle: Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Yömork: 372,88 TL. Otobüs, Kamyon, Çekici, Tanker: 503,86 TL. Traktör (Römorklu / Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet: 189,98 TL.

Motor muayenesi nasil alinir?

Motosiklet muayene randevusu da araç muayenesi ile aynı şekilde alınabilir.
  1. 0850 222 88 88 numaralı TÜVTÜRK çağrı merkezinden,
  2. TÜVTÜRK internet sitesi üzerinden online olarak (online randevu almak için tıklayın)
  3. TÜVTÜRK mobil uygulamasından.
BE

50 cc motor muayeneye girer mi?

- Bu işlemler esnasında satın aldığınız 50 cc motosikleti üzerinize alabilmek için notere gitmeniz gerekiyor. ... Daha sonra da 2 yılda bir muayene gerektiren motosiklet çeşitleri arasında yer almaktadır.

Motorlarda egzoz muayenesi var mı?

Tarım ve Orman Traktörleri, Motosiklet ve Mopedler ve 1979 model yılı ve öncesi dizel motorlu taşıtlar, Hibrit ve Elektrikli araçlar ile Hidrojen Yakıtlı araçlar Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm işleminden muaftırlar.

Motosiklet aynasız vizeden geçer mi?

Ayna. 2 tarafta da ayna olmak zorundadır. Kırık aynalar Muayeneden geçmez. ... Aynaların tasarımlarının şekillerinin farklı olması muayeneyi etkilemez.

50cc motor kask zorunlu mu?

Bütün motosiklet sürücü ve yolcuları, hız tahdit ve motor gücüne bakılmaksızın, bugünden itibaren kask takmak zorunda. ... Bugüne kadar sadece 100 cc üzerindeki motosiklet ve 50 hız limiti üstü olan yollarda giden 100 cc altındaki motosiklet sürücü ve yolcuları kask takmak zorundaydı.