En sağlıklı yorgan nedir?

İçindekiler:

  1. En sağlıklı yorgan nedir?
  2. Mikrojel silikon nedir?
  3. Mikrojel yastık nedir?
  4. Terletmeyen yorgan hangisi?
  5. Yorganda bambu mu Pamuk mu?
  6. Mikrojel dolgu ne demek?
  7. Mikro jel ne demek?
  8. Yorgan nasıl seçilir?
  9. Pamuk yorgan isitir mi?
  10. Bambu yorgan ne demek?
  11. Mikro jel dolgu ne demek?
  12. Yastık malzemesi ne olmalı?
  13. Mikro Jel Saç Kaynak Nedir?

En sağlıklı yorgan nedir?

Yün Yorgan Doğal, yenilenebilir, dayanıklı, sıcak tutan, sağlıklı bir yorgan seçimi yapmak istiyorsanız yün dolgulu ürünleri tercih edebilirsiniz. Yün yorganlar, ıslaklık hissi vermeden, kuru ağırlıklarının 3'ü kadar nem emebilirler.

Mikrojel silikon nedir?

Mikrojel elyaf, yapısı gereği yıkama sonrası topaklanma yapmaz. Mikrofiber iplik teknolojisi ile geliştirilen bu elyaf türü, daha uzun süre kullanılan yastık, kapitone yatak ve döşeme kaplama gibi alanlarda tercih edilir. Nano elyafa göre daha yumuşak bir his verir ve bu yumuşaklık hissi uzun süre devam eder.

Mikrojel yastık nedir?

Mikroelyaf-Mikrojel: Mikro elyaflar 3 denyelik kalınlığıyla yumuşacık bir uyku konforu sunar. ... Bulutların üzerinde yumuşacık bir uyku sunan, en hijyenik yastık ve yorgan dolgu maddesidir.

Terletmeyen yorgan hangisi?

İpek yorgan lifli ve katmanlı yapısı sayesinde, fazla sıcak havayı dışarı atarken terlemeyi engeller. Bu nedenle klasik yorganlara göre terleme şikayetine en az rastlanan yorgan ipek yorgandır.

Yorganda bambu mu Pamuk mu?

Pamuk, havayı içine hapsederek kumaşa yalıtım özelliği kazandırır. Bu sebeple soğuk havalarda kullanıma uygun bir yapı sunar ve kişiyi son derece sıcak tutar. Bambu yorganlar; terletmeyen, nefes alabilen, UV ışınlarına dayanıklı ve içerisindeki kun maddesi sebebiyle antialerjik bir yapıya sahiptir.

Mikrojel dolgu ne demek?

Mikrojel dolgu kaz tüyüne en yakın iç dolgu malzemesidir. Yastık ve yorganın son derece hafif olmasını sağlayan mikro elyaf yapı rahat ve iyi bir uyku sunar. Sıcaklık değişimlerine karşı vücudu korur, nemi ayarlar ve konforlu bir uyku ortamı sağlar.

Mikro jel ne demek?

En son teknolojinin ürünü olan mikrojel dolgu, elyafın hava almayan platformlar içerisinde özel makinalar ile ekstra inceltme işleminden geçirilmesiyle elde edilir. Böylece mikrojel kaz tüyüne yakın bir hafiflik kazanır ve elyaf hücreleri arasında oluşan hava kanalları sayesinde maksimum hava dolaşımı sağlanır.

Yorgan nasıl seçilir?

Kişisel zevkinize göre yorganın yumuşak ve hafif olup olmadığına dikkat edin. Yün yorganlar daha sert ve ağırken ipek ve kaz tüyü yorganlar daha yumuşak ve hafiftir. Yorgan seçiminde yorganın ne kadar kalın olduğuna dikkat edebilirsiniz; ancak seçiminizi kesinlikle buna göre yapmayın.

Pamuk yorgan isitir mi?

Pamuk yapısı gereği ısı yalıtımına sahip doğal bir hammaddedir. Terlemeyi önleyen pamuk her alanda kullanıldığı gibi yorgan yapımında da kullanılmaktadır. Yün yorgana göre daha az sıcak tutan pamuk yorganlar, İlkbahar ve sonbahar aylarında tercih edilir.

Bambu yorgan ne demek?

Bambu Yorgan Doğal bambu sayesinde hafif ve nefes alabilen ürünlerdir.Terletmez ve sıcak günlerde serinlik hissi verir. Terletmez ve sıcak günlerde serinlik hissi verir. Tek, tek XL, çift ve çift XL olmak üzere 4 farklı ölçüsü mevcuttur. Kumaş rengi krem, biye rengi yeşildir.

Mikro jel dolgu ne demek?

Mikrojel dolgu kaz tüyüne en yakın iç dolgu malzemesidir. Yastık ve yorganın son derece hafif olmasını sağlayan mikro elyaf yapı rahat ve iyi bir uyku sunar. Sıcaklık değişimlerine karşı vücudu korur, nemi ayarlar ve konforlu bir uyku ortamı sağlar.

Yastık malzemesi ne olmalı?

Yastık Dolgunuzu Seçin Daha yumuşak hissetmek isterseniz, kaz tüyü, pamuk, keten, yün gibi doğal malzemeli ürünleri tercih edebilirsiniz. Doğal malzemeli ürünlerin en büyük özelliği hava sirkülasyonu sağlar, terletmez ve doğal bir uyku ortamı sağlar.

Mikro Jel Saç Kaynak Nedir?

Mikro Saç Kaynak, bir saç uzatma yöntemidir. İnce telli, orta incelikte veya kalın telli saçlar için kullanıldığı gibi; dalgalı, düz, kıvırcık, uzun ya da kısa saçlara da uygulanabilmektedir.